Presa din Italia anunţă că transferul lui Cristiano Ronaldo se face în vara lui 2022. Unde îşi va încheia cariera

1 săptămână in urmă 20

  • WTA Madrid: Simona Halep - Elise Mertens, 14:00, Digi Sport 2

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Cristiano Ronaldo vrea să revină la Sporting Lisabona

Conform ziarului Record şi canalului de televiziune Sport Mediaset, Ronaldo doreşte să îşi ducă până la capăt actualul contract cu echipa italiană Juventus Torino, scadent în iunie 2022, iar apoi să se transfere la Sporting, când avea avea 37 de ani.

"Ronaldo are o idee pentru viitorul său, pe care o vom dezvălui aici în premieră: vrea să-şi încheie ciclul la Juventus şi apoi să joace doi ani la Sporting", a declarat jurnalistul italian Claudio Raimondi pentru programul "Pressing" al postului de televiziune Sport Mediaset.

Obiectivul lui Cristiano Ronaldo cu Juventus

Acesta a explicat, totodată, că Ronaldo vrea să o ajute pe Juventus să se claseze între primele patru formaţii din Serie A în acest sezon, pentru a se califica în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Atacantul portughez s-a făcut remarcat duminică, reuşind o dublă în meciul pe care Juve l-a câştigat în faţa lui Udinese (2-1).

Cristiano Ronaldo s-a despărţit de Sporting Lisabona în 2003, când s-a transferat la Manchester United, de unde a ajuns apoi la Real Madrid, şase ani mai târziu. El joacă la Juventus din vara anului 2018.

Etichete: juventus , cristiano ronaldo , sporting lisabona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă