Preotul ortodox Grigore Melnic, mesaj pentru credincioşi: "Vaccinul contra COVID e o oportunitate, să ne vaccinăm și cu dragoste faţă de Dumnezeu"

1 lună in urmă 26

Vaccinul este un tratament, astfel că despre el trebuie să ne informăm la medic - aşa spune părintele Melnic că le răspunde credincioşilor care îl întreabă ce părere are despre serul de imunizare contra COVID.

Grigore Melnic: Vaccinul este o oportunitate

"Vaccinul este un tratament şi pentru orice tratament trebuie să ne ducem să ne informăm la medici, la biologi, la cei care cunosc cel mai bine în acest domeniu.

Apoi, vaccinul este o oportunitate, este foarte important.

Colegii mei, la fel ca şi mine, transmit acest mesaj către credincioşi, că noi avem credinţa, nădejdea că acesta ne va scăpa de problemele care au fost.

Melnic, mesaj către credincioşi: Avem credinţa că vaccinul ne va scăpa de problemele care au fost

Pentru că au fost momente foarte grele, noi slujeam cu bisericile goale, ieşeam cu frică, credincioşii noştri veneau la biserică asemeni celor din catacombe, aprindeau o lumânare, spuneau o rugăciune scurtă şi plecau. 

Cu toţii ne dorim să plece această pandemie", a spus părintele ortodox Grigore Melnic, vineri, la Antena 3.

Aşadar, "să ne vaccinăm pentru sănătatea noastră, dar şi cu dragoste şi iubire faţă de Dumnezeu", a încheiat preotul Melnic.

A început a doua etapă a campaniei de vaccinare în România, şi printre cei care începând de astăzi se vor putea vaccina anti-COVID sunt şi cei care fac parte din personalul cultelor religioase. 

Preoţii, în etapa a doua a campaniei de vaccinare. Preot Grigore Melnic: Vaccinul este o oportunitate

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă