Preotul Alin Pascuta, din Sanmartin, a murit la doar 40 de ani, raspus de COVID-19. "Nu exagerez, la noi plange lumea pe strada"

1 lună in urmă 1

Alin Pascuta, preotul ortodox in varsta de 40 de ani, care slujea la Sanmartin, a murit in urma infectarii cu COVID-19 marti, 5 ianuarie. Era internat de peste o luna, dar o embolie pulmonara i-a pus capat zilelor.

Primarul din Sanmartin a declarat, pentru Bihoreanul, ca in urma cu trei zile a vorbit cu preotul, care sustinea ca se simte bine si ca asteapta sa se intoarca acasa.

"Parintele Pascuta a ridicat impreuna cu tatal sau, fostul preot Ioan Pascuta, biserica noua din centrul comunei, iar dupa decesul acestuia i-a urmat la altar. Era foarte iubit in comuna. Nu exagerez, la noi plange lumea pe strada", a mai declarat Cristian Laza, primarul.

A fost convocat Consiliul Local pentru declararea a trei zile de doliu, timp in care vor fi interzise activitatile cultural-artistice si sportive.

Citeste si: Rasfatatul Sputnikului, Iulian Capsali, s-a infectat de doua ori cu COVID-19. "Nu are legatura cu masca. Cine spune ca te protejeaza, ori e tampit, ori minte deliberat"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă