Preot FALS, reținut de polițiști! A strâns aproximativ 11.000 de lei din donații, într-un an de zile

1 lună in urmă 21

Preot fals, reținut de oamenii legii - imagine de arhivă Preot fals, reținut de oamenii legii - imagine de arhivă

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de poliție sub acuzațiile de înșelăciune în formă continuată și fals material în înscrisuri oficiale. Adolescentul îi mințea pe enoriași că este preot și sub acest pretext strângea bani.

MIERCURI, 08 SEPTEMBRIE 2021, 16:49

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Din cercetări a rezultat că, timp de aproximativ un an, folosindu-se de calitatea falsă de preot, sub pretextul strângerii unor ajutoare financiare pentru înmormântare și construirea unei biserici, tânărul ar fi primit donații de la diferite persoane din țară și din străinătate, prejudiciul stabilit, până în prezent, fiind de aproximativ 11.000 de lei, relatează Libertatea Zilei.

„La data de 7 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Galați, la locuința unui tânăr, de 19 ani, bănuit de înșelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”, transmite IGPR.

Tânărul de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.  În cursul zilei de astăzi, aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă