Premierul Florin Citu spune ca nu poate onora unele numiri in functii promise de PNL (SURSE)

1 lună in urmă 3

Premierul Florin Citu le-ar fi transmis luni, 22 martie, liberalilor in sedinta biroului executiv ca o serie de numiri in functii de secretar de stat, promise de Ludovic Orban, nu pot fi facute.

Potrivit unor surse politice citate de G4 Media, una din functiile impartite de Orban ar fost cea de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), care ar fi revenit la masa impartelii filialei Maramures.

Ministrul Lucian Bode: "Bucurestiul nu va intra in carantina doar pe baza indicelui de 6 infectari la mia de locuitori"

Citu le-a fi spus insa liberalilor ca actualul director, Maria Mares, nu poate fi schimbata deoarece a fost pusa pe un mandat de patru ani de guvernul Orban si nu poate fi schimbat conform legii pana la finalizarea mandatului. Or, aceasta situatie ar fi provocat nemultumirea filialei Maramures.

Florin Citu, dupa sedinta MAI: "Multa lume intreaba daca vom ajunge din nou in lockdown. Raspunsul meu foarte clar este ca NU"

Orban ar fi promis si functii de secretar de stat in Ministerul de Interne sau MApN, unde aceste pozitii de regula nu sunt politizate.

CITESTE SI:Romanul recunoscut drept unul dintre cei mai mari experti din lume in boli neuropsihice. A fost numit "cercetatorul anului 2021" in domeniul schizofrenieiStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatati din tari ale UECand ajung in Romania primele doze de Johnson&Johnson: "Are doua caracteristici care il diferentiaza de celelalte vaccinuri existente"VIDEO FOTO Imagini care taie rasuflarea filmate in Sinaia. Ursi plimbandu-se agale printre masini si oameni intr-o zi turistica plinaTopul celor mai periculoase bombe calorice. Ce contin mancarurile consumate pe repede inainte de foarte multi romani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă