Premierul Florin Citu merge sambata in Vrancea unde va discuta despre bugetul Consiliului Judetean

1 lună in urmă 1

Prim-ministrul Florin Citu face sambata, 6 martie, o vizita de lucru in judetul Vrancea. Citu va lua parte la o dezbatere organizata de Consiliul Judetean cu reprezentantii structurilor asociative ale unitatilor administrativ-teritoriale privind bugetul pentru acest an.

In cadrul dezbaterii vor fi abordate teme precum: Programul National de Redresare si Rezilienta, investitii si oportunitati de finantare cu fonduri europene, masuri fiscale pentru anul 2021.

Proteste ale sindicalistilor din Sanatate, la portile Palatului Parlamentului, in zilele in care bugetul va fi dezbatut in plen si aprobat. Care sunt revendicarile

La eveniment participa structuri asociative ale UAT-urilor din judetul Vrancea - Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, Asociatia Secretarilor de Primarii din Romania -, precum si primari, conducerea Institutiei Prefectului Vrancea, reprezentanti ai Administratiei Judetene a Finantelor Publice Vrancea, ai Directiei de Sanatate Publica, oameni de afaceri vranceni.

Dezbaterea va avea loc la sediul CJ Vrancea si va fi transmisa live pe pagina de Facebook a institutiei.

CJ Vrancea a castigat procesul cu Miron Mitrea. Fostul baron PSD trebuie sa plateasca 30.000 de lei pentru paza biroului de parlamentar

Potrivit CJ Vrancea, aceasta este prima vizita oficiala in teritoriu a premierului Florin Citu de la investirea sa in functie.

Aceasta are loc la invitatia presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Toma, si a deputatului Ion Stefan.

Marti, 2 martie, Camera Deputatilor si Senatul au adoptat, in plenul reunit de marti, proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2021, in forma initiata de Executiv, fara amendamente. Si proiectul legii bugetului de stat pe acest an a fost adoptat de Parlament in forma propusa de Guvern.

Au fost voturi 254 "pentru" si 128 de voturi "impotriva" si nicio abtinere.

CITESTE SI:

Un student s-a aruncat de pe caminul din Bucuresti in care locuia. Negociatorii au incercat trei ore sa-l convinga sa coboareSurse: Un prim raspuns la marea dilema din cazul crimelor de la Onesti. Cum a reusit atacatorul sa ii lege de unul singur pe ostaticiTanarul politist care "a stat de 6" pentru talhari. Sub paza agentului proaspat iesit din scoala, infractorii au jefuit o femeie de 78 de ani de peste 300.000 de euroCand ar putea incepe urmatorul an scolar. Anuntul facut de ministrul EducatieiBatuta si abuzata de iubit cu coada de la matura - drama cantaretei Roxen care va reprezenta Romania la Eurovision cu melodia "Amnesia"

Citeste mai multe despre Florin Citu buget CJ Vrancea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă