Premierul Florin Cîțu, despre intrarea României în lockdown: Răspunsul meu foarte clar este că NU

3 săptămâni in urmă 2

Premierul Florin Cîțu a transmis, sâmbătă, că România nu va intra într-un nou lockdown, subliniind că numărul paturilor din spitale a crescut. De asemenea, șeful Executivului a făcut un apel către cetățeni, pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2.

Florin Cîțu, premierul României

Florin Cîțu, premierul României

Facebook

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Prim-ministrul Florin Cîțu a transmis, sâmbătă, într-un mesaj pe Facebook că țara noastră nu va intra într-un nou lockdown din cauza pandemiei de coronavirus, în ciuda faptului că bilanțul zilnic a crescut din nou. Șeful Guvernului a mai adăugat că numărul paturilor în spitale a crescut.

"Am participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite.

Numărul paturilor din spitale a crescut. Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă.

Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii.

Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU", a transmis Florin Cîțu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

florin citu premier romania lockdown romania restrictii coronavirus coronavirus romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă