Premierul Florin Cîțu: Au fost prelungite voucherele emise în 2019 și în 2020. Cele care ar fi trebuit emise anul acesta vor fi emise anul viitor

2 luni in urmă 142

Premierul Florin Cîțu a anunțat, după ședința de guvern de miercuri, care sunt măsurile cuprinse în ordonanța de urgență anunțată privind reducerea cheltuielilor.

10 Februarie 2021, 16:20 (actualizat 10 Februarie 2021, 16:34) |

Florin Cîțu, premierul României

Declarații Florin Cîțu:

România acordă un ajutor umanitar pentru Republica MoldovaAm avut discuții despre OUG pe care am am anunțat-oVorbim despre punctul de pensie modificat, rectificăm această problemă, deci punctul de pensie va fi cum a fost și pana acumDeja am început bugetul cu 8 miliarde de lei in plusCheltuielile cu asistența socială și salariile s-au dublat în guvernarea PSDEste nevoie de masuri structurale si am anunțat câteva dintre acestea Evoluția economiei,  din păcate, este sub lupa agențiilor de rating si a investitorilor străiniDin cauza măsurilor luate de PSD, România este singura tara din UE care este în procedură de deficit excesivÎn 2021 majoritatea țărilor vor reduce deficitul aproape de 6 la sutaSuntem singura țară în procedură de deficit excesivAșa nu se mai poateVorbim de cheltuieli care nu pot fi susținute de această economieVoucherele de vacanță: sunt văzute ca un spor. În România au fost prelungite azi voucherele emise în 2019 și în 2020. Cele care ar fi trebuit emise anul acesta, vor fi emise anul viitor și vom avea economie la buget. Gratuitatea pentru transportul studenților. Se modifică și se revine la 50 la sută. Vom pune in dezbatere publică bugetul pe 2021.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă