Premierul Florin Citu anunta de cand se aplica noile restrictii

3 săptămâni in urmă 1

Premierul Florin Citu a transmis vineri, 26 martie, referitor la masurile anuntate de CNSU, ca acestea vor fi publicate in Monitorul Oficial insa avand in vedere timpul scurt, vor fi aplicate de duminica 28 martie.

"Precizari referitoare la Hotararea CNSU privind noile masuri

Astazi se va publica hotararea in Monitorul Oficial, insa, avand in vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispozitie sa se pregateasca, am avut o discutie cu domnul Arafat si am stabilit ca aceste masuri sa fie aplicate de duminica, 28 martie", a scris premierul Florin Citu pe pagina sas de facebook.

Prefectul Alin Stoica: "Vom convoca CMBSU imediat dupa ce va fi publicata hotararea de Guvern privind noile restrictii"

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat joi ca in localitatile in care incidenta cazurilor de COVID-19 este peste 4 la mie in ultimele 14 zile, in weekend - vineri, sambata, duminica - circulatia este permisa doar pana la ora 20.00. Daca incidenta depaseste 7,5 la mie, circulatia va fi pana la ora 20.00 toata saptamana. Magazinele se vor inchide la ora 18:00.

Salile de fitness vor avea activitatea suspendata cand se depaseste rata de 4 la mie si se va reveni cand scade sub 3,5 la mie.

Citeste si:

Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"

Citeste mai multe despre restrictii cnsu Florin Citu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă