Premierul Cîțu: PNL, PSD și UDMR ar trebui să meargă împreună la consultările de la Cotroceni cu președintele Iohannis. Când s-ar putea întâmpla asta

2 săptămâni in urmă 10

 PNL, PSD și UDMR ar trebui să meargă împreună la consultările de la Cotroceni cu președintele Iohannis. Când s-ar putea întâmpla asta Premierul Cîțu: PNL, PSD și UDMR ar trebui să meargă împreună la consultările de la Cotroceni cu președintele Iohannis. Când s-ar putea întâmpla asta

Premeirul interimar Florin Cîțu susține că PNL, PSD și UDMR ar trebui să meargă împreună la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. Acest lucru se va întâmpla, spune Cîțu, atunci când se va găsi o soluție pentru funcția de premier.

MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2021, 18:12

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: Dana Bărăgan

„Vom găsi o soluție între noi și după aceea mergem și o prezentăm domnului Președinte, nu mergem fără o soluție”, a declarat Florin Cățu, la ieșirea de la negocierile cu PSD care au avut loc astăzi.

Întrebat dacă PNL, PSD și UDMR ar trebui să meargă împreună la consultările de la Cotroceni, Florin Cîțu a răspuns: „Da, ar trebui să mergem împreună la consultări și vom avea o soluție. Președintele României va acea soluție pe masă”.

Premierul interimar a recunoscut că în discuțiile care se poartă zilele acestea cu PSD pot apărea și contradicții, arătând însă că "este normal să se întâmple asta". "Venim de pe poziții separate. Cred că vom găsi soluția finală, e vorba de guvernare pentru români. Trebuie să fie soluții și pentru peste 10 ani.

Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Niciunul dintre principeiile pentru care ne-au votat oamenii nu vor fi diluate. Dacă aceată guvernare înseamnă că trebuie să fim lângă social-democrați, așa vom face, dar nu vom abdica niciodată de la principii și măsuri", a arătat Florin Cîțu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă