Premierul Citu le-a cerut liberalilor sa nu depuna amendamente la legea bugetului de stat

1 săptămână in urmă 12

Florin Citu, premierul Romaniei, le-a cerut liberalilor luni, 22 februarie, in sedinta Biroului Executiv, sa nu depuna amendamente la legea bugetului de stat pentru a nu depasi deficitul de 7,16%. In plus, liderii coalitiei de guvernare au decis si un program privind dezbaterea bugetului in Parlament.

Ludovic Orban si Florin Roman au anuntat ca vor sa introduca un amendament prin care sa acorde 24 de calatorii gratuite studentilor, bani care nu sunt prevazuti in proiectul bugetului de stat elaborat, potrivit Hotnews.ro.

Citu le-ar fi spus colegilor ca amendamentul poate sa incarce bugetul si sa fie depasit deficitul de 7.16%.

"Am incredere ca fiecare amendament depus de colegii mei va veni si cu sursele de finantare si atunci vom vedea. Eu tot ce pot sa spun este ca nu putem depasi deficitul de 7,16%", a spus Citu inaintea sedintei de partid.

"Marti se reunesc Birourile Permanente, se trimite bugetul de stat spre dezbatere comisiilor de specialitate. Miercuri, pe 3 martie se doreste a fi adoptat de catre Parlament. Nu avem amendamente noi, Coalitia iar cele ale PSD-ului vor fi respinse la pachet", au declarat surse pentru Hotnews.ro.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă