Premierul Cîțu anunță că se va discuta despre relaxarea restricțiilor doar atunci când se va observa o scădere a numărului de infectări

2 săptămâni in urmă 2

Premierul Florin Cîțu a precizat luni, într-o postare pe Facebook, că se va putea discuta despre o relaxare a restricțiilor antipandemice abia în momentul în care se va vedea o scădere a numărului de infectări și o va scădea presiunea pe spitale.

Anunțul șefului Executivului a venit în contextul apariției în spațiul public a unor informații potrivit cărora, la ședința de guvern din această seară de la ora 18:00, ar urma să se decidă o relaxare a restricțiilor impuse săptămâna trecută.

Postarea integrală a premierului pe Facebook: 

Obiectivul Guvernului este vaccinarea a peste 10 milioane de oameni in Septembrie.

Vom avea suficiente doze de vaccin, vom mai deschide centre noi de vaccinare, trebuie doar ca romanii sa își dorească sa fie imunizați. Este singura cale de a învinge pandemia și de a reveni la o viata apropiată de cea normală, pana in această vară.

Tot timpul evaluam împreuna cu specialiștii efectul restricțiilor. Dar mai întâi sa vedem o scădere a numărului de infectări și să mai scadă presiunea pe spitale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă