Premierul Cîţu a propus centre de vaccinare la sediul companiilor, unde să se vaccineze şi familiile angajaţilor

2 săptămâni in urmă 9

Premierul FLorin Cîţu a precizat că s-a gândit la câteva măsuri pentru impulsionarea campaniei naţionale de vaccinare. Printre acestea, o propunere care prevede infiinţarea unor centre de vaccinare în sediul companiilor.

Florin Cîţu a anunţat ce s-a hotărât pentru impulsionarea campaniei naţionale de vaccinare

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Centre de vaccinare la sediul companiilor, pentru accelerarea vaccinării

Premierul Florin Cîţu a precizat că întreaga campanie naţională de vaccinare trebuie impulsionată cumva, iar domnia sa se va asigura că acest lucru se întâmplă. El a precizat că a propus înfiinţarea de centre de vaccinare în interiorul sediilor companiilor.

Florin Cîţu: "Acolo se pot vaccina nu doar angajaţii companiilor, dar şi membrii familiilor acestora. Astăzi domnul preşedinte a fost la lansarea primului centru mobil, am avut o discuţie cu cultele religioase din nou, voi discuta şi cu ministerul Educaţiei, pentru că e nevoie de toată lumea să se implice, profesorii, toată lumea, persoanele în care lumea are încredere. Medici, profesori, preoţi, primari şi aşa mai departe. Vom folosi toate aceste resurse, mergem pe toate fronturile. E important pentru fiecare dintre noi să înţelegem că dacă vrem să revenim la normalitate, la viaţa pe care o aveam înainte, trebuie să ne vaccinăm"

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă