Premiera in Sectorul 2 al Capitalei: Constructorul reface gradina unui bloc dupa lucrarile de reabilitare termica

1 săptămână in urmă 2

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 al Capitalei, a anuntat joi, 1 aprilie, pe pagina sa de Facebook ceea ce el numeste o premiera in sector, si anume, firma de constructii care a reabilitat termic un bloc reface gradina acestuia pe propria cheltuiala.

"La prima vedere aceasta poza pare banala, dar ea exemplifica o premiera. E prima data in Sectorul 2 cand la finalizarea santierului unei reabilitari de bloc constructorul reface gradina pe cheltuiala sa. Desi e o obligatie stipulata clar in contract, pana acum nu a fost impusa firmelor.

Vom verifica foarte atent ce platim din bani publici. Receptiile se vor face abia cand fiecare aspect e finalizat corect", a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI:

Sute de persoane la inmormantarea nepotului unui interlop mort la 23 de ani. Prietenii tanarului au fumat narghilea langa sicriu, iar la final au strigat "Mars, ma!"Riscurile la care te expui cand investesti in criptomonede cu valoare micaVaccinul rusesc le-a adus sfarsitul! Primul guvern din UE care pica din cauza pandemieiDiana Sosoaca ii asmute pe simpatizantii ei impotriva lui Florin Citu: Sa-i uram "La multi ani in pandemia din capul lui!" VIDEORadu Paraschivescu, savuros: a desfiintat nationala din doua propozitii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă