Premiera Hello Chef, lider de audienţă

1 lună in urmă 18

Hello Chef, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la 13:15, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.

Astfel, proiectul ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă a înregistrat, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani 2.7 puncte de rating şi 13.8% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de programul oferit atunci de Kanal D, cu 2.1 puncte de rating şi 10.4% cota de piaţă.

Şi la nivel urban, premiera Hello Chef a fost prima opţiune a telespectatorilor, proiectul de cooking de la Antena 1 înregistrând un rating mediu de 3.3 puncte şi 12.6% cota de piaţă. Şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată tot de Kanal D, cu 2.6 puncte de rating şi 9.9% cota de piată.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, un gurmand şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1. Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi dr. Cezar vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare Natanticu, Dorian Popa, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Răzvan Fodor, Răzvan Babană, Romică Ţociu şi dr. Mihail Pautov.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă