Preliminarii CM 2022: „Combo” în cota 5.20 pe „speciale” la România – Islanda »»

2 săptămâni in urmă 19

Pe lângă analiza și ponturile pentru profit de la România – Islanda, astăzi ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul „specialelor”. Confruntarea se va disputa pe „Ghencea” de la ora 21:45 și va conta pentru etapa a 9-a, Grupa J din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Cu două etape rămase de jucat din această camăanie de calificare, Germania este lider cu 21 de puncte, fiind deja sigură de locul la CM din Qatar. Lupta pentru locul 2, care duce la baraj, se dă între România (13 puncte), Armenia (12 puncte) și Macedonia de Nord (12 puncte).

Or „tricolorii” sunt la mâna lor pentru a încheia grupa pe locul pe care îl ocupă cu două etape înainte de finalul acestei campanii de calificare. Un succes astăzi cu Islanda ar rezolva în proporție de 99% ecuația locului 2 având în vedere că în ultima rundă selecționata lui Mirel Rădoi se va deplasa în Liechtenstein.

De altfel și bookmakerii, exclud surpriza, „tricolorii” fiind favoriți la locul al 2-lea, pariul pentru această selecție având cota 1.35. Macedonia de Nord are cota 3.50 să încheie grupa pe loc de baraj în timp ce armenii au o cotă de 10.00 pentru a realiza această performanță.

E clar că astăzi „tricolorii” vor avea inițiativa, posesia și vor forța victoria din start pentru a-și ușura misiunea, motiv pentru care vom paria în consecință. Combinate pe acelați bilet, cele patru „speciale” extrase în urma unei analize amănunțite, au cota totală 5.20.

Pariuri speciale România – Islanda
România peste 1.5 cartonașe – cota 1.42
România peste 4.5 cornere- cota 1.49
România peste 51.5% posesie- cota 1.62
Peste 7.5 șuturi pe poartă- cota 1.52

Echipe probabile România – Islanda:
România: Niță – Manea, Chiricheș, Burcă, Toșca – R. Marin, Cicâldău – Ol. Moruțan, N. Stanciu, I. Hagi – A. Ivan.
Selecționer: Mirel Rădoi
Islanda: Runarsson – Sampsted, Bjarnason, Savarsson, Torarinsson – Bjarnason, Gudmundsson, Thorsteinsson, Traustason – Kjartansson, Sveinn Aron Gudjohnsen
Selecționer: Arnar Vidarsson

The post Preliminarii CM 2022: „Combo” în cota 5.20 pe „speciale” la România – Islanda »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă