Prefectul de Brăila, surprins fără mască la o întâlnire. În fața instituției, tocmai se derula un protest antirestricții

3 săptămâni in urmă 2


Nicușor Ciocan, prefectul județului Brăila, a fost fotografiat duminică, 28 martie, fără mască sanitară în timpul unei întâlniri desfășurate în propriul birou, transmite portalul DeBraila.ro. Chiar când Ciocan discuta cu o delegație de parlamentari AUR, circa 50 de persoane protestau sub geamul de la biroul prefectului față de noile restricții.


Ciocan a fost surprins fara mască, duminică seară, în jurul orei 18.00, în timp ce discuta cu mai mulți parlamentari AUR. Aceștia i-au solicitat o întâlnire pe tema modului în care jandarmii au intervenit, cu o seară în urmă, la protestul antirestricții din orașul de la Dunăre.


Chiar când Ciocan se afla la întâlnirea cu parlamentarii AUR, 50 de persoane protestau sub geamul de la biroul prefectului față de noile restricții.


În imaginea difuzată de portalul brăilean, prefectul apare în dialog cu un interlocutor. Acesta se protejează cu o mască sanitară ținută, însă, sub nas.


Din 15 mai 2020, purtarea măștii de protecție în spațiile închise este obligatorie.


Poliția Brăila a anunțat că s-a sesizat în urma aparițiilor imaginilor în spațiul publice și va efectua verificări.


Pentru a treia seară consecutivă, protestatarii și-au manifestat nemulțumirea în fața Palatului Administrativ, dar și marșăluind pe principala arteră de circulație din municipiu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă