Prefectul Capitalei, după protestul antirestricţii din Bucureşti: Au fost aplicate în jur de 30 de sancţiuni

2 săptămâni in urmă 1


Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat, la Digi24, că au fost date aproximativ 30 de sancţiuni în urma protestului din Bucureşti faţă de noile restricţii anti-COVID.


Zeci de bucureşteni s-au adunat în centrul Capitalei pentru a protesta față de noile restricţii impuse de autorităţi, iar printre participanţi s-a aflat şi senatoarea Diana Şoşoacă. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a precizat că în jur de 30 de sancţiuni au fost date în urma manifestaţiei.


"Au fost aplicate sancțiuni de către jandarmerie. Jandarmeria a păstrat calmul și ordinea, însă au fost aplicate și sancțiuni, în primul rând organizatorilor. Și unii dintre participanți au fost amendați. Înțeleg că au fost aplicate în jur de 30 sancțiuni în total", a spus Alin Stoica la Digi24.


Sursa citată arată că jandarmii au dat 35 de amenzi și că urmăresc imaginile filmate în cursul nopții pentru a identifica și alți protestatari.


Prefectul Capitalei a făcut apel la bucureşteni să păstreze distanţa socială şi să poarte mască şi a amintit că dacă rata incidenţei depăşeşte pragul de 7,5 noile restricţii se vor aplica şi în cursul săptămânii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă