Prefecți schimbați pe bandă rulantă de guvern. Lista completă a noilor numiri făcute de Executiv

1 săptămână in urmă 66

Miercuri, 05 Ianuarie 2022, ora 17:02

115 citiri

Prefecți schimbați pe bandă rulantă de guvern. Lista completă a noilor numiri făcute de Executiv

Guvernul a aprobat miercuri, 5 ianuarie, mai multe hotărâri care vizează eliberarea din funcţii a unor prefecţi şi subprefecţi şi noi numiri în funcţii de prefecţi în judeţe precum Ilfov, Bacău, Dolj, Iaşi şi altele.

Prefectul judeţului Bacău, Tudoriţa Lungu, cel al judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, cel al judeţului Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir, au fost eliberaţi miercuri, 5 ianuarie, din funcţii prin hotărâri de guvern.

De asemenea, Executivul a aprobat eliberarea din funcţia a subprefectului de Dolj, Adrian Flavius Sirop, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Totodată au fost făcute numiri în funcţii. Astfel Bogdănel Lucian Gabriel a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Bacău, Barbu Gheorghiţa Daniela este noul prefect de Dolj, Marin Constantin a fost numit prefect al judeţului Ialomiţa, Cojocaru Petru Bogdan a fost numit prefect al judeţului Iaşi, Neculae Simona este noul prefect al judeţului Ilfov.

Fostul prefect Tudoriţa Lungu a fost numit subprefect al judeţului Bacău, Emilian Pavel este numit subprefect al judeţului Bihor, Lucian Pătraşcu este subprefect de Braşov, Cucu Sebastian este subprefect de Covasna, Popescu Mariana Venera este subprefect de Dolj, Marian Grigoraş este subprefect de Iaşi, Costin Alexandru Ojog este subprefect de Ilfov, Floreanu Cosmin este subprefect de Olt şi Călin Florentina a fost numită subprefect al judeţului Vâlcea.

Citeste si:

Kazahstan. Scumpirea combustibililor a dărâmat guvernul. Președintele speră să potolească astfel furia oamenilor

După ce a spus națiunii că executivul kazah nu va cădea în urma protestelor de amploare declanșate de o creștere abruptă a prețurilor la energie, președintele kazah Kasâm Jomart Tokaev a...

Guvernul va înființa un departament de monitorizare şi evaluare a proiectelor din PNRR

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că urmează să fie înfiinţat un departament de monitorizare şi evaluare a proiectelor din PNRR. "Am considerat că (...) este necesar să avem un...

Adevarul.ro

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă