Predicția lui Lionel Messi pentru Barcelona și Real Madrid, după plecarea din Spania. Ce se va întâmpla cu cei doi giganți

2 luni in urmă 39

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Argentinianul a jucat timp de șaptesprezece sezoane în La Liga, campionat care a rămas în doar câțiva ani și fără jucători precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Sergio Ramos.

Lionel Messi crede că Real Madrid și Barcelona își vor reveni

Real Madrid și Barcelona, cele mai mari două cluburi din Spania, trec printr-o perioadă dificilă atât din vedere financiar, cât și sportiv. Sezonul trecut, "Los Blancos" au pierdut campionatul în fața celor de la Atletico Madrid, iar Sevilla a fost la două puncte de a da-o jos pe Barcelona de pe podium.

Miercuri, Lionel Messi a oferit mai multe interviuri în urma transferului la PSG, iar în cel acordat publicației spaniole El Pais, argentinianul a fost întrebat despre situația campionatului spaniol după plecarea lui, dar și despre problemele cu care se confruntă Barcelona și Real Madrid.

"În final, ce contează cu adevărat în campionate sunt echipele (n.r. nu jucătorii). Barcelona și Real Madrid sunt încă acolo și pe lângă ele mai sunt Sevilla, Valencia și Atletico, ele fiind cluburile mari. La Liga încă este o competiție mare și importantă. Echipele s-au descurcat mereu, chiar dacă jucătorii au plecat. Au continuat să existe și să obțină performanțe. Va fi dificil pentru Real Madrid și Barcelona, dar în câțiva ani își vor reveni. Vor redeveni marile stele ale fotbalului spaniol", a răspuns Messi.

Cum o vede Lionel Messi pe Barcelona fără el

În cadrul conferinței de presă susținute duminică de către argentinian pe Camp Nou, sextuplul câștigător al Balonului de Aur a fost întrebat cum crede că se va descurca fostul său club fără el.

"Mai mulți jucători vor continua să vină. Fotbaliștii vin și pleacă. Așa cum a spus și Laporta, clubul este mereu mai important decât oricine. La început, va fi ciudat, dar oamenii se vor obișnui. Au venit fotbaliști foarte buni, Barcelona are un lot grozav și toate sunt la locul lor", a răspuns Messi.

În această perioadă de transferuri, Barcelona a realizat patru mutări: Memphis Depay (27 de ani), Sergio Aguero (33 de ani), Emerson (22 de ani) și Eric Garcia (20 de ani).

Etichete: real madrid , barcelona , psg , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă