Precizările lui Victor Becali după ce Anamaria Prodan l-a ameninţat pe Man cu tribunalul

1 lună in urmă 2

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Dar asta nu înseamnă că Anamaria Prodan, fostul agent al jucătorului ajuns în schimbul a 12 milioane de euro la Parma, a renunţat la daunele financiare pe care le cere.

Victor Becali a fost întrebat de Viorel Grigoroiu, realizatorul emisiunii Digi Sport Matinal, care este situaţia legată de solicitările Anamariei Prodan, iar acesta a afirmat că nu e interesat de acţiunile soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. 

Discuţia despre posibila dare în judecată a lui Man începe la minutul 02:12 în video-ul de mai jos.

Victor Becali spune că nu-l interesează dacă Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Dennis Man, dar lasă de înţeles că agenta nu era înregistrată la FRF ca intermediar pentru jucător

"Şi în Italia a fost forţat să semneze? Sau cum? Băiatul s-a dus, i-a convenit contractul, s-a mai negociat, s-a mai pus, s-a mai luat. A semnat de bună voie şi nesilit de nimeni. Credeţi că nu s-ar fi aflat dacă ar fi fost forţaţi să semneze? Nu ştiu dacă l-a dat în judecată.

Intermedierea a fost făcută de către Dragoş Sârbu. M-aţi pus într-o situaţie ... Chiar nu ştiu! Dacă doamna doreşte, şi am înţeles din declaraţiile din presă că doreşte, îl poate acţiona în judecată, este dreptul dumneaei. Dacă o instanţă va decide, dar eu ştiu că trebuie să fii înregistrat la federaţie...

Asta ştiu eu, trebuie să fii declarat intermediar la federaţie, nici nu ştiu dacă doamna este sau nu este, nu ştiu, nu am cunoştinţă de aşa ceva pentru că nu mă preocupă subiectul ăsta. Trebuie să faci nişte dovezi, că ai discutat cu echipa respectivă, că ai făcut propuneri, că ai  dus nişte tratative, că ai făcut, că ai dres ... Trebuie să faci, că nu-ţi dă nimeni dreptul  la bani ... FIFA recomandă semnarea unui contract doi, maximum trei ani", a spus Victor Becali la "Matinal".

Mihăiţă Pleşan, singurul jucător cu care firma fraţilor Becali a fost în litigiu

Mihăiţă Pleşan, fostul jucător de la Craiova, Poli Timişoara şi Steaua, s-a aflat la un moment dat într-un litigiu cu fraţii Becali, după ce a negociat cu Dinamo şi când trebuia să semneze a ieşit din birou şi nu s-a mai întors niciodată. S-a dus să semneze cu Steaua.

"Singurul jucător care a fost al firmei şi am avut un litigiu cu el şi după aia am renunţat la bani, a fost Pleşan. Care a trăit şi el dintr-un gol cu Germania, a trăit bine. Era la Timişoara şi îl voia şi FCSB, Steaua de atunci, şi Dinamo. Borcea la vremea aia i-a spus că dacă vrea să se ducă la Steaua nu e nicio problemă, zice că el a vrut să-i dea atât şi ...

Nu, dom'ne, vin acolo. Borcea a dat telefon, i-a pregătit echipamentul la Săftica, tot, tot, tot s-a dus (n.r. Pleşan) să vorbească jos cu nevastă-sa şi n-a mai venit nici până în ziua de azi. Şi părerea mea că d-aia nu a ajuns niciodată mare şi nu a a făcut carieră pentru că, bă, frate, el nu a fost în stare să-i spună în faţă lui Borcea că nu vrea să vină la Dinamo.

S-a dus şi a vorbit cu nu ştiu cine la telefon şi n-a venit nici până în ziua de astăzi. Foarte bine, era decizia lui. A fost singurul litigiu cu un jucător. Pentru că dacă nu jucător nu vrea, du-te, tată, vezi-ţi de treaba ta, rămânem prieteni", a mai spus Becali.

Etichete: victor becali , anamaria prodan , dennis man , scandal man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă