Pozitiv cu noul coronavirus, Adrian Iencsi s-a resimțit după eliminarea Rapidului din Cupă: „Am pulsul foarte ridicat. E inadmisibil”

4 luni in urmă 9

Adrian Iencsi și-a apărat elevii după fiecare nereușită. A încercat să găsească părți pozitive chiar și după eșecul 0-5 cu FC U Craiova 1948, dar astăzi a cedat. Antrenorul giuleștenilor nu a fost prezent la meci, fiind pozitiv cu Covid-19, dar a suferit în fața televizorului. 

Progresul Spartac - Rapid 3-2 / Iencsi: „E inadmisibil!”

„Sunt foarte dezamăgit, nu mă așteaptam la o asemenea evoluție. E prima dată când mă simt total dezamăgit de băieți. E inadmisibil. Ne-au lipsit niște jucătoti, nu ne-am putut baza nici pe Drăghiceanu, a avut niște probleme stomacale. Am fost niște dezechilibre, dar e inacceptabi. E prima dată de când antrenez când sunt foarte, foarte supărat. Extrem de afectat, nu îmi vine să cred. Vă spun cu cea mai mare sinceritate”, a declarat Adrian Iencsi la „Digi Sport Special”.

Iencsi, afectat de eliminarea Rapidului din Cupa României

Suporterii rapidiști au reacționat vehement pe rețelele de socializare, cerând măsuri împotriva fotbaliștilor. Iencsi e pe aceeași lungime de undă cu ei. 

„Suporterii au perfectă dreptate, și eu simt același lucru. Mă gândesc mult la ei, dezamăgirea e foarte mare. Așa sunt și eu. E prima dată când mi se întâmplă asta. Cu siguranță voi avea o discuție cu ei și există posibilitatea de a lua câteva măsuri. Am pulsul foarte ridicat, în perioada asta ar trebui să stau liniștit, dar mă gândesc doar la viitorul acestui club”, a concluzionat antrenorul rapidist. 

VIDEO. Vali Negru, după Progresul Spartac - Rapid 3-2

Citește și alte știri despre Rapid: 

Cine a eliminat-o pe Rapid din Cupa României: „Media salarială este de 1.000 de lei pe lună”Căpitanul Ionuț Voicu amenință cu retragerea, după Progresul Spartac - Rapid 3-2: „Ne-am făcut de râs, mi-e rușine! Nu vreau să devin penibil!”

O asistentă din Giurgiu auzise că medicul, cu care ar avea o relație, întreținuse relații intime în cabinet cu altă asistentă. Ce a urmat

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Nicușor Dan și-a dat DEMISIA. Ce se întâmplă cu alesul bucureștenilor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă