Poziția oficială a lui Juventus în privința lui Cristiano Ronaldo. Anunțul a fost făcut după eșecul cu Benevento

1 lună in urmă 2

Este vorba de un omagiu pentru că a depășit recordul lui Pele, iar pe spatele tricoului a fost inscripționat "G.O.A.T.", adică cel mai mare din toate timpurile.

Fabio Paratici a lămurit situația lui Cristiano Ronaldo

Însă portughezul nu a mai adăugat nicio reușită la zestrea de goluri în partida cu Benevento, pe care trupa lui Andrea Pirlo a pierdut-o surprinzător, 1-0 pentru nou-promovata antrenată de Pippo Inzaghi. 

Iar după meci, directorul sportiv al torinezilor, Fabio Paratici, a dorit să facă precizări despre viitorul lui Cristiano Ronaldo, după ce au apărut speculații că va pleca din Serie A.

“Poziția oficială a lui Juventus e aceasta: cel mai bun jucător din lume este al nostru și va rămâne aici”, a fost mesajul oficialului de la gruparea bianconerilor.

Fabio Paratici, despre Andrea Pirlo: ”Vom trage concluziile la finalul campionatului

Acesta a fost chestionat și despre situația lui Andrea Pirlo, mai ales că echipa a fost eliminată din UEFA Champions League și are șanse reduse să-și apere titlul în Serie A.

”Nu ne schimbăm viziunea după un singur meci. Am început un proiect, iar antrenorul face parte în continuare din el. Suntem mulțumiți, se poate și mai bine, de aceea trebuie să rămânem modești și să muncim mai mult.

Vom trage concluziile la finalul campionatului. La Juventus nu există perioadă de tranziție, se luptă mereu pentru trofee. Am câștigat mereu în ultimii 11 ani, chiar dacă am făcut schimbări”, a explicat Paratici.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă