Poziția deficitară de la echipa națională a României. „Mereu a fost problema noastră! Nu vine nimeni din spate!”

3 săptămâni in urmă 3

Stelian Stancu a dezvăluit care este poziția deficitară de la echipa națională a României după cele trei meciuri jucate de reprezenttativa condusă de Mirel Rădoi în luna martie.

România a învins Macedonia de Nord și a pierdut cu Germania și Armenia în Grupa J din preliminariile CM 2022, iar Stelian Stancu susține că Mirel Rădoi trebuie să găsească de urgență un fotbalist care poate juca număr 9.

Mai mult, fostul jucător al Stelei susține că Denis Alibec ar fi putut ajuta echipa națională a României la debutul din preliminariile CM 2022.

Stelian Stancu, despre poziția deficitară de la echipa națională a României

„Denis Alibec era o opţiunie viabilă şi bună, dar în momentul ăsta e accidentat. Noi, ca şi ţară, mereu am avut nevoie de un număr 9. Lipsa valorii şi lipsa personalităţii ne fac să nu avem o posesie foarte bună şi dacă stăm să ne uităm, nu prea contează adversarul.

E nevoie de un punct fix care te ajută să te legi cumva. E o problemă a noastră la momentul de faţă că nu avem un vârf. Nu există”, a spus Stelian Stancu, conform Look Sport LIVE.

Mai mult, Stelian Stancu este de părere că Mirel Rădoi nu are ce fotbalist să aleagă de la reprezentativa U21 pentru postul de număr 9 și l-a criticat pe Adi Petre, fotbalist care a dezamăgit crunt la EURO 2021. Stancu susține că nici George Ganea nu este pregătit să facă pasul către reprezentativa condusă de Rădoi.

„Cine vine din spate? Nu e nimeni… Adi Petre, sincer să vă spun, nu e ce trebuie, din punctul meu de vedere. Nu a arătat nici la meciurile de la Campionatul European, iar George Ganea trebuie să mai crească, a mai spus Stelian Stancu.

148 de meciuri a adunat Stelian Stancu în Liga 1, acolo unde a dat 4 goluri și 4 pase decisive.

The post Poziția deficitară de la echipa națională a României. „Mereu a fost problema noastră! Nu vine nimeni din spate!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă