"Poveștile alea nu țin de foame!" Marius Niculae, săgeată cu venin spre șefii lui Dinamo

1 month ago 23

Cupa României: Csikszereda - UTA Arad, luni, 14:00, Digi Sport 1

Liga a 2-a: Dunărea - Turris, marți, 16:45, Digi Sport 1

Dinamo se află într-o situaţie critică: ocupă locul 14 din 16 în Liga 1, jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni, iar Cosmin Contra este ca şi plecat de la echipă. Nucleul spaniol care a cumpărat gruparea roș-albă de la Ionuț Negoiță a adus fotbaliști cu un CV important, dar nu a reușit să formeze un climat compatibil cu aspirațiile clubului. 

Marius Niculae: "Sper din toată inima să nu ajungem ca Rapid"

Jucătorii tot așteaptă virarea salariilor, fanii îi contestă dur pe oficialii spanioli, iar antrenorul în care suflarea dinamovistă și-a pus toată încrederea e cu bagajele făcute. Fost coleg la Dinamo și în națională cu Cosmin Contra, Marius Niculae și-a exprimat dezamăgirea pentru situația în care se află clubul la care a pășit mai întâi ca judoka, îndrumat de tatăl său, Constantin Niculae. 

"E o situație neplăcută la Dinamo, sper din toată inima să nu ajungem ca Rapidul, să o luăm din ultima ligă. Orice e posibil când vedem că lucrurile nu se îmbunătățesc din punct de vedere finainciar, majoritatea jucătorilor vor să-și depună memorii în această perioadă.

Poveștile acelea cu <<saptămâna viitoare>> nu țin de foame", a spus Marius Niculae, cu referire la promisiunile neonorate de către finanțarorii spanioli conduși de Pablo Coratcero.

"Așa se distruge un club cu istorie, ar fi păcat ca un club unde eu am copilărit să ajungă în această situație (n.r.: la faliment). Atât timp cât nu vedem semne de îmbunătățire... Ce i-aș face lui Pablo Cortacero!? L-am văzut o dată, când am fost pe la Dinamo, prea multe despre ei nu cunosc", a mai spus fostul golgheter din Ștefan cel Mare, la finele unui meci amical, desfășurat azi, în București. 

Etichete: dinamo , marius niculae , cosmin contra , pablo cortacero
Read Entire Article

Powered By Seo Tools