Povești de iarnă spuse la gura sobei! Judoka Andreea Chitu nu va uita vreodată cantonamentul montan când s-a rătăcit în pădure | SPECIAL

3 săptămâni in urmă 9

Andreea Chițu, marea noastră judoka, are multe amintiri din cantonamente. Fie că sunt presărate cu întâmplări haioase sau mai puțin plăcute acestea nu vor putea fi șterse niciodată din memorie de marile nume ale sportului românesc.

Valoroasa judoka Andreea Chitu, campioana europeană și vicecampioană mondială, a rememorat un astfel de eveniment petrecut în urmă cu mulți ani, în Poiana Brașov.

Sportiva noastră este vicecampioană mondială în 2014 şi 2015 şi vicecampioană europeană în 2020.

Povești de iarnă spuse la gura sobei! Judoka Andreea Chitu nu va uita vreodată cantonamentul montan când s-a rătăcit în pădure | SPECIAL

Judoka Andreea Chițu (33 de ani) nu a reușit să treacă decât de primul tur al competiției de judo, de la Tokyo 2020, la categoria -52 kg, fiind învinsă în șaisprezecimi de italianca Odette Giuffrida.

România a cucerit de-a lungul participărilor şase medalii la judo la Jocurile Olimpice, una de aur, două de argint şi trei de bronz.

„Noi făceam toate cantonamentele de iarnă în Poiana Brașov. Pregătirea fizică era crâncenă. Trebuia să parcurgem în alergare zece kilometri. La un moment dat, am zis că ar fi bine să încercăm să o luăm pe o scurtătură. Doar că aceea s-a dovedit a fi o alegere total greșită. Am întrat în pădure și ne-am rătăcit.

Zăpada era foarte mare, iar noi abia ne mișcam. Până am găsit din nou drumul cel bun, parcurseseram deja de trei ori distanța inițială a traseului dat de antrenori. Ne-a fost învățătură de minte”, a povestit amuzată Andreea Chițu pentru ProSport.

Nu s-a plictisit de judo!

Chiar dacă se află încă intr-o vacanță prelungită, Andreea Chițu, care este legitimată la CSA Steaua, a mărturisit că nu se gândește la retragere așa cum speculau unii dintre prieteni.

„Încă nu m-am plictisit de judo. Simt că mai pot face. Deocamdată susțin vacanță. Dar, cât de curând îmi voi relua pregătirea”, a menționat ea.

 

The post Povești de iarnă spuse la gura sobei! Judoka Andreea Chitu nu va uita vreodată cantonamentul montan când s-a rătăcit în pădure | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă