Povestea veteranului de razboi de 91 de ani care s-a imunizat impotriva COVID-19. A facut precedentul vaccin la varsta de 6 ani

2 zile in urmă 10

Sabin Husariu este veteran de razboi, are 91 de ani si s-a vaccinat impotriva COVID-19 in Cluj pentru ca "a trait vremuri in care vaccinurile au salvat lumea de boli grave".

Singurul vaccin important pe care l-a mai facut pana la aceasta varsta a fost in urma cu 85 de ani, cel impotriva variolei. La acea vreme era doar un copil de 6 ani.

Povestea veteranului a fost distribuita pe Facebook de RO Vaccinare, fiind dat drept exemplu demn de urmat. Sabin Husariu, veteran al celui de-Al Doilea Razboi Mondial si reprezentant al Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi, filiala "Avram Iancu" Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat in cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca pentru a se vaccina impotriva COVID-19.

Tatal lui a fost refugiat, iar el a fost copil de trupa inca de la 12 ani. El a decis ca trebuie sa se vaccineze contra COVID-19 "pentru ca a trait vremuri in care vaccinurile au salvat lumea de boli grave si pentru ca vede intotdeauna partea plina a paharului".

Mai puteti citi:

Cine este cu adevarat Diana Sosoaca, senatoarea pusa mereu pe scandalUn preot, urmarit national pentru ca fuge de condamnare, se plange pe YouTube de pedeapsa primita. Slujitorul Bisericii cu Luna a dat un tun de aproape doua milioane de euroVIDEO Cum sa adormi intr-un minut. Metoda "4-7-8" face minuniFOTO Ce bolid de lux conducea Florinel Coman cand a fost prins la volan cu 165 de kilometri pe oraInfractorii romani, afectati de Brexit: britanicii s-au saturat de ei si ii expulzeaza. "Nu stiu cum, dar o sa ma intorc. Fac aici 2.000-3.000 de lire pe zi"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă