Povestea transferului uluitor pe care un fotbalist de la Vaslui l-a ratat la Inter din cauza lui Adrian Porumboiu: „I-am zis asta și a făcut săracul pe el” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 săptămână in urmă 17

Adrian Porumboiu a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre momentul în care Răzvan Neagu a ratat un transfer la Internazionale Milano din cauza lui.

Răzvan Neagu a adunat cele mai multe meciuri din carieră în tricoul celor de la FC Vaslui, iar în sezonul 2006 – 2007 a fost aproape de un transfer de top în Serie A, dar l-a ratat din cauza lui Adrian Porumboiu.

Fostul patron al echipei FC Vaslui a dezvăluit că oficialii lui Internazionale Milano au venit în România pentru a-l urmări pe Răzvan Neagu la meciul cu Dinamo, dar fotbalistul nu a impresionat din cauza lui.

Răzvan Neagu a ratat un transfer la Internazionale Milano din cauza lui Adrian Porumboiu

Pe Adrian Porumboiu l-a luat gura pe dinainte și l-a anunțat pe Răzvan Neagu că oficialii lui Internazionale Milano au mers la Vaslui pentru a-l vedea la treabă împotriva lui Dinamo, iar acest lucru l-a afectat pe fostul atacant și a avut o evoluție slabă.

„În 2006 – 2007 îl aveam pe Neagu, iar după două săptămâni am fost anunțat că au venit cei de la Inter să îl vadă pe Neagu. Eu i-am spus și a făcut săracul pe el. Am jucat cu Dinamo, a vrut el să dribleze, se împotmolea, au mai venit să îl urmărească și gata. Dacă te urmăresc de 2-3 ori și nu te încadrezi în ceea ce vor ei de la tine ca jucător”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport LIVE.

Răzvan Neagu (34 de ani) s-a retras din fotbal pe 1 ianuarie 2013, de la FC Vaslui. Atacantul a început fotbalul la FCM Bacău, iar în iulie 2006 a ajuns la FC Vaslui. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru Gloria Bistrița, Petrolul Ploiești, Voința Sibiu și Turnu Serverin.

Acesta a adunat 52 de meciuri în tricoul celor de la FC Vaslui și a dat trei goluri. Răzvan Neagu a bifat două selecții la echipa națională a României U21 și trei la reprezentativa U19.

  • 200.000 de euro a fost cea mai mare cotă a lui Răzvan Neagu, conform transfermarkt.com

The post Povestea transferului uluitor pe care un fotbalist de la Vaslui l-a ratat la Inter din cauza lui Adrian Porumboiu: „I-am zis asta și a făcut săracul pe el” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă