Povestea surprinzătoare a Alexandrei Eala! Puștoaica de 15 ani, fană a Simonei Halep, a primit wild card la Miami Open

1 lună in urmă 2

Organizatorii turneului ATP/WTA 1000 de la Miami (SUA), au luat o decizie surpriză, oferindu-i wild card unei puștoaice necunoscute din Filipine! Numele ei este Alexandra Eala, are doar 15 ani și ocupă locul 736 mondial.

Alexandra Eala va fi acceptată la Miami Open (23 martie – 3 aprilie), în calificările puternicului turneu, grație unui wild card! Mai rar se întâmplă că o jucătoare de 15 ani să își facă apariția la un turneu de anvergura celui de la Miami, însă organizatorii i-au oferit o șansă nesperată Alexandrei.

Puștoaica din Filipine va beneficia de wild card în calificări prin prisma faptului că este jucătoare la Academia Rafael Nadal! Așa că relațiile pe care spaniolul le are în tenis au contat cel mai mult în decizia organizatorilor de la Miami.

Alexandra Eala, o puștoaică de 15 ani fană a Simonei Halep, a primit wild card la turneul de la Miami

Interesant este că Alexandra Eala, acum posesoare a unui wild card pentru calificările de la Miami Open, este fană a Simonei Halep: „O admir cu adevărat pe Simona Halep, iubesc felul în care se mișcă pe teren și atitudinea sa. Sunt și o fană a Mariei Sharapova, dar Simona este mereu foarte intensă și cu multă energie, dar ce îmi place cel mai mult este mentalitatea sa și felul în care a muncit din greu, dar și faptul că nu cedează niciodată pe teren”, a declarat Eala despre campioana din România.

Alexandra Eala, o sportivă care a impresionat în perioada junioratului – o ocupat locul 2 în lume, își poate întâlni idolul dacă trece de calificările de la Miami! Simona Halep este acceptată direct pe tabloul principal, alături de Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA), Naomi Osaka (Japonia, 2 WTA) sau Serena Williams (SUA, 7 WTA). Filipineza Eala a evoluat doar în cadrul unor turnee ITF în sezonul 2021, reușind chiar să câștige titlul de la Monacor (Spania), după 5-7, 6-1, 6-2 în finala cu Ivonne Cavalle-Reimers (Spania, 464 WTA).

The post Povestea surprinzătoare a Alexandrei Eala! Puștoaica de 15 ani, fană a Simonei Halep, a primit wild card la Miami Open appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă