Povestea stadionului Bozsik Arena, pe care România U21 va juca toate meciurile din grupa A de la EURO U21 | SPECIAL

1 lună in urmă 7

România U21 va juca toate meciurile de la Campionatul European la Budapesta, iar ProSport vă prezintă povestea arenei Boszik, acolo unde tricolorii vor întâlni Țările de Jos, Germania și țara gazdă, Ungaria.

Pe „Boszik Arena” evoluează cei de la Honved Budapesta, stadionul fiind unul destul de mic, cu o capacitate de 8.468 de locuri. România va face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Germania și Țările de Jos și va juca meciurile cu aceste echipe în perioada 24-30 martie, pe bijuteria de stadion din Budapesta. Jucătorii noștri s-au calificat la Euro după 1-1 cu Danemarca U21. 

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Bozsik Arena, stadionul pe care România U21 va juca la Euro U21

Primul meci care se va juca pe „Boszik Arena” este cel dintre România și Olanda, programat pe 24 martie. Apoi, pe 27 martie, aceeași arenă va găzdui întâlnirea dintre Ungaria și echipa pregătită de Adrian Mutu.

Tricolorii se vor întoarce pe „Boszik Arena” pentru ultimul meci din grupă: pe 30 martie, tricolorii antrenați de Adrian Mutu vor întâlni Germania U21.

Pe 31 mai, România poate reveni pe Bozsik Arena, dacă va trece de faza grupelor. Pe acest stadion se va disputa și un sfert de finală, între câștigătoarea grupei A și echipa clasată pe poziția a doua în grupa C.

Boszik Arena, stadion cu o capacitate de 8.468 de locuri

Arena, inaugurată anul trecut, poartă numele legendarului Joszef Bozsik, care a făcut parte din echipa maghiarilor ajunsă până în finala Campionatului Mondial din 1954.

În octombrie 2018, vecinii noștri au anunțat planul cu noua arenă, construcția stadionului demarând în 2019. În urmă cu mai bine de doi ani a fost demolată vechea arenă.

Stadionul pe care vor evolua jucătorii noștri beneficază de 900 de locuri în zona VIP.

The post Povestea stadionului Bozsik Arena, pe care România U21 va juca toate meciurile din grupa A de la EURO U21 | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă