Povestea româncei care a ajuns instructor de fitness în Dubai: „Vreau să-mi duc viața pe tiparul de acum. Poți ajunge să câștigi 10.000 de dolari pe lună”

3 săptămâni in urmă 8

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022, 10:26 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 10:33

Piteșteanca Synthia Jacob (30 de ani) a transformat pandemia într-o oportunitate. Aceasta s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, unde a devenit un instructor de fitness de succes. 

Românca a ajuns în plină pandemie în metropola din Emiratele Arabe Unite și-și dezvoltă o carieră ca instructor de fitness. A strâns 60.000 de urmăritori pe Instagram, câștigă 470 de lei pe o ședință, deține un apartament la etajul 41 și visează să câștige 10.000 de euro pe lună sau dintr-o postare pe social media.

Synthia Jacob i-a povestit reporterului Libertatea cum s-a apucat de sport: „Nu neapărat pentru a schimba ceva la mine, nu am fost niciodată nici plinuță, nici slabă. Voiam să-mi elimin o slăbiciune, colegii râdeau de mine, eram foarte înceată. 

Aveam o teamă teribilă față de anumite exerciții fizice. În scurt timp, am devenit cea mai bună din grupă din cea mai slabă ce eram la început”.

Elogiată în The New York Times! O microbistă al cărei tată e român i-a salvat viața unui membru din staff-ul tehnic a unei echipe de hochei

HOCHEI

Elogiată în The New York Times! O microbistă al cărei tată e român i-a salvat viața unui membru din staff-ul tehnic a unei echipe de hochei

Synthia Jacob și marile sale ambiții: „Visul meu este ca fundația mea să ajute oamenii nevoiași”

„Influencerii mari care au peste un milion de followers pe Instagram fac chiar și 10.000 de dolari pentru o singură postare. Vreau să-mi dezvolt contul pentru a face diverse colaborări cu restaurante, hoteluri, companii. Am crescut natural contul, fără postări plătite, fără promovare. Înainte, nu mai fusesem prezentă pe o platformă de social media, dar am realizat că fără ea nu voi avea clienți”, a mărturisit Synthia Jacob, conform Libertatea

„Financiar sunt OK. Dar visul meu este ca fundația mea să ajute oamenii nevoiași, poate să am un show TV, să am o sală de sport la Dubai, vreau să-mi duc viața pe tiparul de acum. Poți ajunge să câștigi 10.000 de dolari pe lună, dacă ești instructor de elită”, a adăugat aceasta. 

Am de gând să mai stau cel puțin 10 ani la Dubai, apoi să văd cum se modifică piața de fitness. Acasă nu-și permit oamenii să aibă un antrenor personal, chit că-l învață să trăiască sănătos.

- Synthia Jacob, instructor de fitness

Citește textul integral pe www.libertatea.ro!

Citește și alte știri de actualitate:

Cristi Pulhac și Raluca, surprinși într-o destinație exotică de Revelion » Fostul campion cu Dinamo și-a răsfățat iubita la trecerea în noul an

De ce s-a despărțit Valeria de fostul atacant al Chiajnei: „Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!”

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț HALUCINANT! Ireal ce urmează de luni: 'Vine în regim turbo'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă