Povestea Nataliei Gordienko, reprezentanta Moldovei la Eurovision. Își crește fiul singură

3 săptămâni in urmă 33


Natalia Gordienko e artista care va reprezenta Moldova la Eurovision 2021 cu piesa „Sugar”. Dincolo de scenă, aceasta a dus o viață încărcată de momente dificile. A dezvăluit acum cum și-a pierdut mama, dar și cum își crește fiul singură.


Natalia Gordienko are 33 de ani, este născută la Chișinău și are un băiețel de 3 ani, Christian, pe care încă de când era bebeluș îl ia cu ea peste tot unde este posibil, pentru a sta cât mai mult timp împreună. Artista a dezvăluit acum că este singură, a divorțat de tatăl fiului. Crede că la un moment dat își va găsi jumătatea, bărbatul alături de care să-și întemeieze o familie.


„Îmi doresc să întâlnesc bărbatul alături de care să îmi întemeiez o familie mare şi fericită. Sunt convinsă că ce este pentru mine, o să vină la momentul oportun! (...) Christian este o sfârlează de copil. Are 3 ani şi toată lumea este a lui. Iubeşte dinozaurii şi roboţii iar plăcerea lui dimineaţa este să vină în patul meu să mă trezească, ca să ne jucăm “de-a cortul”. E un copil tare bun, energic, optimist şi pozitiv, ambiţios, nu se lasă până nu obţine ce îşi doreşte. Îmi seamănă mult şi mă bucur că este aşa. (...) Sunt un Capricorn optimist care crede în iubire şi familie cu tot sufletul, pentru că acestea sunt valori cu care am fost crescută. Toate experienţele prin care trecem, chiar dacă sunt dureroase, ne călesc şi ne fac să ne descoperim mai bine, să ne găsim mai bine drumul.”, a spus artista pentru okmagazine.ro.
Momentul divorțului nu a fost însă cel mai dificil pentru ea. În adolescență și-a pierdut mama. „Este un subiect foarte dificil pentru mine, cel mai greu moment prin care am trecut. Pierderea mamei a fost momentul care m-a maturizat: deşi era o pierdere incredibilă, a trebuit să mă ocup de toate detaliile. Dispariţia mamei m-a făcut să văd lumea cu alţi ochi, să devin mai puternică, dar şi cu o mai mare nevoie de a-mi face propria familie.”, a spus ea pentru aceeași sursă.


Roxen va reprezenta România la Rotterdam


La ediția cu numărul 65 a Eurovision Song Contest, Roxen, artista aleasă încă de anul trecut să reprezinte România pe scena concursului, va merge în Olanda cu piesa „Amnesia”, după cum a decis juriul din concurs.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă