Povestea Denisei, polițista de doar 24 de ani care își învață colegii cum să conducă mașinile în mod defensiv

1 săptămână in urmă 23

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 17:53

0 citiri

Povestea Denisei, polițista de doar 24 de ani care își învață colegii cum să conducă mașinile în mod defensiv

Polițiștii din țară sunt învățați să conducă autospecialele de servciu, în sistem defensiv, de către o tânără polițistă de 24 de ani. Denisa Bădică este singura femeie care are funcția de instructor pentru condus defensiv. Restul instructorilor sunt bărbați.

Funcția pe care o are Denisa a făcut subiectul unei postări pe Facebook din partea Poliției Române, care a numit-o pe aceasta ”Agentul 007”.

”Denisa Bădică, 24 de ani. Nu este acel „agent 007”, dar este instructor formator de conducere defensivă și pilotaj auto cu regim prioritar. Da! Ați citit bine. 24 de ani.

Și…da! Instructor auto – formator. Dacă acasă are un frate și o soră, la serviciu are doar „frați”, fiind singura polițistă din țară cu această funcție.

Prin urmare, vrem să o cunoașteți și dumneavoastră, chiar dacă Denisa ne-a spus că nu îi place să fie în centrul atenției.

Dar… ne place nouă! Pentru că merită! Într-o zi „normală” la serviciu, la volanul autospecialei sau pe scaunul din dreapta, este un exemplu pentru toți colegii cu care împărtășește tainele conducerii defensive.

Pentru colegii cu mai mulți ani pe umeri, pare ireal când un „copil” este instructorul lor pentru pilotaj auto cu regim prioritar. Dar este cât se poate de real!

Am văzut-o și noi! În momentul în care urcă în autospecială, Denisa se „transformă”. Ochii ațintiți, iar mâinile-i „firave” par a căpăta puteri. Este „conectată” total!

-Cum? De ce? – am întrebat-o noi

-Este ceea ce îmi place mie să fac! Și mă bucur enorm că pot îmbina pasiunea cu serviciul.

Pe Denisa, subinspector de poliție, o găsim la Serviciul Pregătire Profesională al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. De fapt, o găsim în poligonul auto. Acolo… chiar este „agentul 007”, au scris reprezentații Poliției Române pe Facebook.

Citeste si:

Jocul online care pune în pericol viața copiilor. Avertismentul psihologilor despre fenomenul care a luat amploare în pandemie

Poliția Română și psihologii atrag atenția asupra unui fenomen îngrijorător care s-a extins în timpul pandemiei. Mai mulți copii au ameninţat că se sinucid după ce le-au fost închise...

Tesla a vândut peste 300.000 de mașini în ultimele trei luni din 2021. Cifrele sunt peste așteptări

Tesla a anunţat duminică că a livrat clienţilor un număr record de 308.600 de maşini electrice în trimestrul patru din 2021, cu mult peste estimările Wall Street, datorită creşterii...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă