Povestea ciudata a gemenelor care impart acelasi barbat. Si-ar dori sa ramana insarcinate in acelasi timp: "Facem totul impreuna"

1 lună in urmă 1

Gemenele Anna si Lucy DeCinque, din Australia, sunt considerate izbitor de asemanatoare, astfel ca este foarte greu pentru cei din jur sa le deosebeasca. Ele impart acelasi barbat, pe Ben Byrne, in varsta de 39 de ani. Femeile declarau in urma cu un an ca si-ar dori sa ramana insarcinate in acelasi timp.

Fac toate activitatile impreuna. Dorm in acelasi pat, fac dus impreuna, toate acestea sub ochii mamei fetelor, care sta sub acelasi acoperis si care nu are nimic impotriva, potrivit Adevarul.ro.

"Nu exista gelozie in relatia noastra. Iar Ben ne accepta asa cum suntem si nu ne judeca pentru obsesia noastra de a ramane identice in tot si toate", spunea Anna anul trecut, adaugand ca si-ar dori amandoua sa se casatoreasca cu el, desi poligamia este interzisa in Australia.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului

Citeste mai multe despre Gemene Australia barbat

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă