Povestea carierei lui Lionel Messi, în mai puțin de două minute. Cu cine semnează la final, spre deliciul lui Maradona

2 luni in urmă 32

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

După ce clubul catalan a postat pe rețelele sociale mai multe materiale sub formă de tribut pentru argentinian, publicația sportivă Goal a contribuit, la rândul său, cu o animație.

Povestea carierei lui Lionel Messi, într-o animație de aproape două minute

În videoclipul postat pe pagina oficială de Twitter a celor de la Goal, Messi este protagonistul animației care trece în revistă cele mai importante momente din cariera sa.

Fotbalistul apare prima dată în tricoul celor de la Newell's Old Boys, echipă la care și-a început junioratul. Apoi, urmează momentul iconic în care semnează cu Barcelona pe un șervețel de hârtie.

Spre final, este prezentat un scenariu în care acesta reîmbracă culorile echipei argentiniene, spre deliciul lui Diego Maradona, care a jucat la rândul său pentru clubul sud-american.

Animația realizată de către cei de la Goal:

Messi avea cel mai mare salariu din lume

După ce a câștigat Copa America cu Argentina, Lionel Messi era așteptat să semneze noul contract cu Barcelona, care urma să se întindă pe 5 ani, conform unor surse din Spania. Asta cu toate că jucătorul are deja 34 de ani.

De altfel, este surprinzător că atacantul nu a mai semnat, având în vedere că el fusese de acord să renunțe la mai mult de jumătate din salariul său, cifrat la 76 de milioane de euro pe an.

Acum, presa spaniolă susține că pentru catalani va fi "o joacă de copil" să reducă masa salarială impusă de La Liga. Responsabilul din club cu așa ceva este Ferran Reverter. Un eventual nou contract al lui Messi ar fi îngreunat și mai mult situația financiară a clubului, care trebuie să "taie" de oriunde poate.

Asta cu toate că Messi aduce și un mare capital de imagine, care generază o mulțime de bani. Se pare însă că nu suficient de mulți pentru a se justifica semnarea unui nou contract pe un asemenea salariu.

  • Barcelona are cea mai mare masă salarială din lume. Pe finalul anului trecut, salariile pe care le plătea Barcelona pe an totalizau 800 de milioane de euro. Din această sumă, 70 la sută reprezenta salariile fotbaliștilor.
Etichete: barcelona , lionel messi , newells old boys
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă