Povestea bărbatului care a rămas singurul locatar al unui bloc cu 12 etaje din Marea Britanie

2 săptămâni in urmă 21

Ezekiel Hermon, în vârstă de 46 de ani, are un bloc de 12 etaje doar pentru el, după ce în urmă cu șase luni ultima dintre cele 49 de familii care locuiau aici a fost relocată.

Ezekiel Hermon locuiește de unul singur într-un bloc cu 12 etaje din Marea Britanie

Ezekiel Hermon locuiește de unul singur într-un bloc cu 12 etaje din Marea Britanie

The Sun

  • Ezekiel Hermon locuiește în blocul cu 12 etaje din Druids Heath, Birmingham, din 1995.

Bărbatul refuză cu orice preț să își părăsească apartamentul, chiar dacă a fost chemat în instanță de administrație pentru a-i forța relocarea. Pe locul blocului ar urma să fie ridicată o clădire de locuințe de 43 de milioane de lire sterline. ”Nu vreau să mă mut”, spune el.

Ezekiel s-a mutat la Saxelby House, în Druids Heath, Birmingham, în 1995, iar apartamentul său de la ultimul etaj are vedere la oraș.

Bărbatul a refuzat oferta de a fi relocat într-o garsonieră

Bărbatul spune că va rămâne pe loc până când i se va oferi o casă potrivită pentru a se muta și cere un apartament cu cel puțin două dormitoare, astfel încât cei patru copii ai lui să aibă unde să doarmă atunci când vin în vizită.

Până acum, spune bărbatul, i s-au oferit doar garsoniere, lucru pe care nu poate să-l accepte.

„Consiliul încearcă să mă împingă afară, dar eu sunt ultimul om rămas în picioare. Oamenii caută întotdeauna liniștea, dar aici este prea liniște. Este ca și cum ai fi într-o celulă închisă gigantică și doar porumbeii îți țin companie. E ciudat. Puteți auzi zgomote și bubuituri noaptea - și este terifiant. A avea 51 de apartamente doar pentru tine sună ca un vis, dar e de fapt un coșmar”, a spus bărbatul, potrivit The Sun.

Administrația din Birmingham l-a dat în judecată

Consiliul municipal din Birmingham vrea să dărâme clădirea și alte patru blocuri din zonă pentru a face loc unui cartier de case.

Potrivit administrației, bărbatul a refuzat până acum patru oferte de cazare și va fi trimis în judecată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă