Povestea a doi îndrăgostiți, despărțiți în urmă cu 50 de ani și reuniți apoi de fiica lor dată spre adopție

1 lună in urmă 6


„Ne-am văzut, ne-am îmbrățișat și am plâns”, povesteau Donna Horn și Joe Cougill, din Indianopolis, despre prima lor întâlnire, la 50 de ani de la finalul brusc al idilei lor. Au fost iubiți în liceu, dar familiile le-au impus să se despartă, după ce Donna a rămas însărcinată. Probabil nu s-ar fi regăsit niciodată dacă fiica lor, dată spre adopție imediat după naștere, nu i-ar fi căutat, scrie USA Today.


Povestea de dragoste dintre Donna, în vârstă de 70 de ani, și Joe, 69 de ani, a început în 1966, pe vremea când ambii învățau la același liceu, la Franklin Central. Ea, majoretă, în an terminal, iar el, baschetbalist, cu un an mai mic decât ea.


După doi ani de relație, în 1968, Donna a rămas însărcinată, iar apoi relația lor s-a încheiat brusc. De altfel, destinul cuplului a fost negociat de către părinți. Cei doi îndrăgostiți promiseseră în fața familiei că nu se vor mai suna niciodată.


Joe și Donna Cougill, la 23 mai 2020, ziua când s-au căsătorit, după 52 de ani de la despărțire. Foto: Facebook Donna Cougill

După despărțirea impusă de familie și un copil ce era pe drum, părinții Donei au plănuit să se mute din oraș, pentru ca ea să-și ascundă sarcina de ochii cunoscuților.


Și-a ținut bebelușul în brațe doar o jumătate de oră


Devastată de despărțirea de Joe, Donna nu voia să păstreze copilul, iar familia a fost de acord cu decizia ei. A adus-o pe lume pe Laura în ziua când Joe împlinea 17 ani, iar asta îi frânsese și mai mult inima.


Pe Laura a ținut-o jumătate de oră în brațe după ce a născut-o, apoi a dat-o spre adopție: ”A fost o greșeală”, spune Donna acum, după mai mult de 50 de ani de la acel moment.


În tot acest timp, Joe nu a știut niciodată dacă ea a păstrat copilul.


Pe măsură ce timpul trecea, Laura a început să pună întrebări despre părinții ei biologici. Cu toate că a fost crescută de oameni minunați și a avut o viață bună, femeia susține că mereu a avut curiozitatea să afle cine sunt părinții ei și de unde provine.


Laura și-a găsit părinții în 2019, după ce soțul ei i-a oferit cadou un test ADN 23andMe, care a legat-o de rudele ei biologice. Astfel, ea a aflat că are un unchi și o mătusă cu numele Horn.


Laura Montgomery Mabry, fiica lui Joe și Donna Cougill

Femeia le-a scris rudelor, crezând că cei doi ar putea fi părinții ei. Mai târziu, Donna i-a răspuns la scrisoare și i-a spus că ea este mama ei. De asemenea, aceasta i-a spus și cum îl cheamă pe tatăl său. Surprinzător, Laura îl cunoștea pe Joe, întrucât cea mai bună prietenă a ei era căsătorită cu un nepot al lui Joe.


Vieți diferite în 50 de ani


Donna și Joe și-au clădit o viață în cei 50 de ani cât au fost despărțiți.


Joe a plecat în statul Indiana, unde a jucat fotbal. Fost profesor de liceu și director al unei companii de ochelari de soare, Joe a fost căsătorit de două ori și este tatăl a alți doi copii.


Donna are trei copii și a supraviețuit cancerului de sân. Ea a lucrat la centrul de finanțe Fort Benjamin Harrison. La fel ca Joe, a avut două căsnicii, însă cel de-al doilea soț a murit de cancer în 2011. În 2019, când Laura i-a găsit, cei doi și-au dat seama că iubirea lor nu s-a stins niciodată.


Laura se bucură că și-a readus părinții împreună. Nu doar că știe de unde provine, dar a aflat și că ea este rodul iubirii dintre doi oameni: ”Chiar e bine să ai un rol în finalizarea unei povești de dragoste din adolescență”, a spus Laura.


Foto: Donna Caugill


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă