Poveste neștiută despre Thiago Silva: ”Doctorii i-au spus că trebuie să-i extirpe părți din plămâni!”

1 săptămână in urmă 22

  • Champions League: Bayern Munchen - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto - Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Brazilianul este refăcut de accidentare și și-a adus aminte de momentul în care a venit în Europa la 19 ani, când Porto îl cumpăra de la Juventude pentru 2,5 milioane de euro.

Atunci, în 2004, fundașul a fost cât pe ce să se lase de fotbal - într-un turneu efectuat în Tailanda cu echipa a doua, a început să se simtă rău având simptome de răceală.

A fost împrumutat la Dinamo Moscova, iar aclo starea sa s-a înrăutățit. A ajuns la spital, unde i s-a spus că suferă de tuberculoză. Doctorii au dezvăluit că dacă mai întârzia mult, ar fi murit.

Thiago Silva a stat aproape un an într-un spital din Rusia

Oricum, Thiago Silva nu a scăpat de complicații deoarece organismul nu a răspuns la tratament și a rămas în spital aproape un an de zile.

”După 6 luni, medicii ruși au venit și-au spus că trebuie să-i extirpe o parte din plămâni!

Atunci nu ar mai fi putut să joace fotbal deoarece capacitatea lui respiratorie era afectată iremediabil.  Thiago nu știa limba, se înțelegea prin translator cu medicii ruși.

Am luat decizia de a-l transporta în Portugalia unde a făcut tratament timp de 6 luni și și-a revenit”, a dezvăluit soția jucătorului, Bella Silva.

Thiago Silva s-a întors apoi în Brazilia la Fluminense, unde a fost remarcat de AC Milan și a devenit unul din cei mai buni apărători din lume.

A urmat transferul la PSG pentru 42 de milioane de euro, un record pentru un fundaș la acea vreme.

Acum, la 36 de ani, Thiago Silva este la Chelsea și speră să joace pentru Brazilia la Mondialul de anul viitor din Qatar. 

Etichete: thiago silva , thiago silva psg , porto chelsea , thiago silva milan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă