Poveste emoționantă. Doi soți căsătoriți de 47 de ani au murit de Covid în același minut

1 month ago 32

Doi soți din Michigan, Statele Unite ale Americii, au murit de coronavirus în același minut. Cei doi erau căsătoriți de 47 de ani și erau de nesespărțit, povestește familia, potrivit CNN.


Patricia și Leslie McWaters au petrecut 47 de ani împreună, crescându-și copiii, apoi nepoții și apoi strănepoții. Și săptămâna trecută, au murit împreună de Covid-19, în același minut.


„Au făcut literalmente totul împreună și, deși suntem șocați, când ne uităm la asta, credem că nu este atât de surprinzător, deoarece au fost împreună tot timpul și s-au distrat atât de mult împreună în viață”, a spus unul dintre cele două fiice ale lor, Joana Sisk, potrivit CNN.


La prima vedere, cei doi erau destul de diferiți, povestește familia. Ea era o asistentă medicală pensionată, iar el era un veteran iubitor de distracție și șofer de camion pensionar, dar numitorul comun era: bunătatea lor autentică.


Le-a plăcut să fie împreună găzduind petreceri la piscină, participând la evenimente sportive de familie și mergând la în barul unde s-au întâlnit.


Însă în urmă cu câteva zile Pat a mers la spital pentru a primi tratament pentru infecția cu noul coronavirus. I s-a spus să meargă acasă și să se izoleze, ceea ce a făcut. După 35 de ani în domeniul medical, i-a ascultat pe colegii ei fără să pună întrebări. Însă o săptămână mai târziu, cuplul a mers la spital într-o ambulanță, acolo au stat timp de o săptămână.


Când au murit de virus, personalul spitalului care le îngrijea a spus că timpul lor este prea aproape de apel și a înregistrat exact aceeași oră: marți, 24 noiembrie 2020 la 16:23.


McWaters se numără printre cele 268.087 de persoane care au murit din cauza coronavirusului în SUA, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Și întrucât numărul spitalizărilor atinge în mod constant noi maxime, experții își fac griji că vor urma un număr mai mare de decese.


Read Entire Article

Powered By Seo Tools