POTM Lars Stindl | Cerințe SBC, recompense, data de expirare și recenzia completă a cardului din FIFA 21

1 lună in urmă 1

Evenimentul „Jucătorul lunii” din FIFA 21 continuă sa le ofere gamerilor o mulțime de carduri productive, valabile prin seria Squad Building Challenge a modului Ultimate Team. Deși cardurile nu se regăsesc pe piața de transfer a jocului și nu pot fi schimbate, atributele primite sunt foarte eficiente și tehnice în acest mod al titlului FIFA.

EA Sports i-a adăugat mijlocașului Lars Stindl un nou card cu o serie de atribute îmbunătățite, jucătorul fiind recompensat pentru prestațiile excelente din Bundesliga. Primul card special al mijlocașului a venit din seria „INFORM”, Stindl fiind inclus în cea mai bună echipă a săptămânii. După ce a fost ales „Jucătorul lunii” din eBundesliga, Electronic Arts i-a îmbunățit cele mai importante atribute ofensive, inclusiv viteza (+8), pasa (+8) forța (+7), șutul (+7), dribling (+7), și puterea defensivă(+7), comparativ cu versiunea clasică a cardului.

FIFA 21 | Evenimentul Team Of The Week a ajuns la ediția cu numărul 16. Ce carduri au primit jucătorii

Lars Stindl, jucătorul lunii în FIFA 21, are un preț excelent pe piața de transfer

Pentru a integra acest card în echipa de Ultimate Team, gamerii sunt nevoiți să utilizeze aproximativ 43.000 monede, în funcție de platforma utilizată, cât și de resursele valabile în club. Ca și termen limită pentru a obține mijlocașul, utilizatorii au la dispoziție o lună de zile, cardul fiind valabil până pe 15 Februarie.

Mijlocașul are o viteză modestă de 67, compusă dintr-o accelerație de 73 și un sprint de 62, în timp ce șutul de 89, pasa de 86 și dribling-ul de 86 constituie cele mai bune abilități de atac ale cardului. Puterea defensivă de 66 și 79 sunt completate de 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot. Aplicând o chimie de tipul „Shadow”, jucătorul ajunge la o viteză de 77 și o putere defensivă de 75, echilibrând atât atributele ofensive, cât și pe cele defensive.

🏟 4 games
⚽ 4 goals
🅰 1 assist@stindl28 is your @Bundesliga_EN #POTM for December 👏#FIFA21 #FUT #Bundesliga pic.twitter.com/TuoqhaYDMN

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) January 15, 2021

Cum puteți obține cardul lui Lars Stindl prin seria SBC FIFA 21

Borrusia M’gladbach

GK: Fernando Pacheco 82-rated (Alavés) LB: Angeliño Tasende 80-rated (RB Leipzig) CB: Sergio Asenjo 82-rated (Vilarreal) CB: Anthony Lopes 83-rated (Lyon) RB: Alessandro Florenzi 81-rated (Roma) CDM: Konrad Laimer83-rated (Chelsea) CDM: Danilo Pereira 82-rated (Paris Saint-Germain) LM: Jonas Hofmann 83-rated (Borussia Mönchengladbach) CAM: Jiří Pavlenka 82-rated (Werder Bremen) RM: Pablo Sarabia 81-rated (Paris Saint-Germain) ST: Andrej Kramarić 82-rated (Hoffenheim)

Manchester United

GK: Koen Casteels 83-rated (VfL Wolfsburg) LB: Thomas Strakosha 83-rated (Lazio) CB: Wil Trapp 83-rated (Inter Miami) CB: Lukáš Hrádecký 83-rated (Bayern Leverkusen) RB: Sven Bender 82-rated (Bayer Leverkusen) LM: Pau López 83-rated (Roma) CM: Oscar 83-rated (Shangai SIPG) CM: Renato Augusto 84-rated (Bejin Guoan) RM: Edin Višća 83-rated (İstanbul Başakşehir) CAM: Anderson Talisca 82-rated (Guangzhou Evergrande) ST: Edin Džeko 83-rated (Roma)

The post POTM Lars Stindl | Cerințe SBC, recompense, data de expirare și recenzia completă a cardului din FIFA 21 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă