Postul TV care transmite Macedonia de Nord – România. Unde vedem meciul de diseară

1 lună in urmă 19

Echipa Națională a României, condusă de Mirel Rădoi, își joacă în aceste zile șansa de calificare la CM 20222 dn Qatar. Până acum România a jucat cinci meciuri în Grupa J preliminară, având două înfrângeri și trei victorii, până la meciul din această seară. Pe stadionul din Skopje se va juca returul cu Macedonia de Nord, după ce în prima manșă Mirel Rădoi și elevii săi au câștigat cu 3-2.

România pleacă cu prima șansă în returul cu Macedonia de Nord

Campania de calificare la Campionatele Mondiale din Qatar, de anul viitor, a început deja, de ceva vreme. Mirel Rădoi s-a bazat până acum pe 26 de jucători pentru meciurile din Grupa J. Din păcate, mai multe accidentări, dar și noile cazuri de infectări cu covid, inclusiv al lui Ianis Hagi, au diminuat lotul la doar 17 jucători.

„Avem 17 jucători la antrenament, dar e clar că această stare pe care o avem în momentul de faţă din punct de vedere emoţional ne poate clătina puţin. Dar cred că până la urmă ce nu ne poate doborî ne întăreşte. Acesta este un moment oportun pentru noi să arătăm cât de uniţi suntem şi cum reuşim să trecem peste această problemă din punct de vedere mental.

Aş asemăna această problemă cu perioada de anul trecut când noi am jucat în Islanda. Dar eu cred că acest moment dificil ne va uni mai mult. Am început această acţiune cu 26 de jucători şi în seara asta am avut la antrenament doar 17. Dar jucătorii pe care îi chemăm nu sunt doar pentru a completa lotul. Sunt jucători pe care ne bazăm, deci jucătorul care îl va înlocui pe Ianis Hagi va şti foarte bine ce are de făcut”, a spus Rădoi înainte de meciul din această seară.

Tot la conferința de presă, Mirel Rădoi a anunțat și componența echipei pentru meciul din această seară de la Skopje, împotriva Macedoniei de Nord, după cum urmează:

  • PORTARI: Florin Niță, Andrei Vlad
  • FUNDAȘI: Mario Camora , Vlad Chiricheș, Virgil Ghiță, Cristian Manea, Ionuț Nedelcearu, Andrei Rațiu, Adrian Rus, Alin Toșca
  • MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău, Andrei Cordea, Dennis Man, Marius Marin, Răzvan Marin, Dragoș Nedelcu, Darius Olaru, Deian Sorescu, Nicolae Stanciu
  • ATACANȚI: Jovan Markovic

Fanii naționalei văd meciul la PRO TV

Înainte de începerea meciurilor preliminare pentru CM 2022, PRO TV anunța achiziția drepturilor de difuzare a meciurilor Naționalei României din grupele preliminarii. Așa se face că toate meciurile jucate până acum au putut fi văzute de fani României la postul din Pache Protopopescu. Și în această seară, de la ora 21:45, PRO TV va transmite în direct returul cu Macedonia de Nord.

Echipa lui Mirel Rădoi pleacă cu prima șansă, după victoria din tur, de pe Arena Națională, cu 3-2. Înaintea meciului, antrenorul naționalei din Macedonia de Nord Blagoja Milevski, declara:

„România este o echipă foarte bună. Dar suntem concentrați asupra jocului nostru și asupra modului în care ar trebui să privim pe teren.

Acesta va fi un meci complet diferit de cel de la București. Nu cred că este decisiv. Sper că până la final vom fi în cursa pentru locul doi. Jucătorii sunt motivați și gata să le depășească.”

The post Postul TV care transmite Macedonia de Nord – România. Unde vedem meciul de diseară appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă