Postarea amuzanta a Ambasadei Suediei in Romania cu referire la engleza vorbita de Costel Alexe VIDEO

2 săptămâni in urmă 2

Ambasada Suediei in Romania face haz de modul in care Costel Alexe, presedintele Consiliului Judetean Iasi, se descurca in limba engleza.

Acesta a incercat, intr-o sedinta, sa pronunte denumirea in engleza a unei asociatii, dar nu a reusit sa citeasca pana la final. Filmarea a devenit imediat virala pe internet, iar Ambasada Suediei in Romania nu a ratat ocazia sa se amuze pe seama fostului ministru al mediului.

Cei care se ocupa de comunicare la Ambasada au postat o fotografie cu o pizza si cu mesajul: "Din meniul de pranz al ambasadei: pizza cu banane, curry, branza si stafide, alune, BAM BAM, stiti voi...".

Mesajul face trimitere la tentativa lui Costel Alexe de a rosti numele in engleza al unei asociatii, o tentativa esuata care s-a incheiat cu "bam, bam, bam".

CITESTE SI:

Sute de persoane la inmormantarea nepotului unui interlop mort la 23 de ani. Prietenii tanarului au fumat narghilea langa sicriu, iar la final au strigat "Mars, ma!"Riscurile la care te expui cand investesti in criptomonede cu valoare micaVaccinul rusesc le-a adus sfarsitul! Primul guvern din UE care pica din cauza pandemieiDiana Sosoaca ii asmute pe simpatizantii ei impotriva lui Florin Citu: Sa-i uram "La multi ani in pandemia din capul lui!" VIDEORadu Paraschivescu, savuros: a desfiintat nationala din doua propozitii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă