Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer, o companie înființată în anul 1987, în New York

2 luni in urmă 32

Compania Națională Poșta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer, furnizor de servicii de transfer de bani, anunță compania. Serviciul Ria Money Transfer va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poștale din toată țara.

21 Decembrie 2020, 13:00 (actualizat 21 Decembrie 2020, 13:35) |

Poșta Română

“Încercăm, în permanenţă, să ajungem la clienţii noştri prin diversificarea ofertelor şi serviciilor financiare pe care le oferim prin intermediul Poştei Române”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române.

Serviciile Ria Money Transfer sunt disponibile în peste 161 de țări, înclusiv în zone greu accesibile. Cu o reţea mondială de peste 389.000 de locații, Ria micșorează distanțele dintre familii și cei dragi lor prin servicii de transfer de bani la un nivel înalt de calitate.

„România reprezintă un coridor strategic important pentru Ria, aşa că suntem entuziasmaţi de potenţialul imens al acestui nou parteneriat cu Poşta Română şi de multiplele oportunităţi pe care ni le oferă de a extinde experienţa noastră dovedită în serviciile poştale”, a declarat Juan Bianchi, CEO al Transferului de bani Euronet Segment.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă