Porumboiu, savuros despre Alexandru Tudor: ”Era bun de șef la CCA, dar vrea să fie Rasputin, merge în pelerinaj cu Gigi!”

1 lună in urmă 2

Fostul patron de la Vaslui a declarat că a trecut timpul lui pentru a ocupa o funcție în cadrul FRF și a avut o sugestie interesantă.  

Adrian Porumboiu: ”Pentru mine e prea târziu la FRF”

Porumboiu l-ar vedea pe Alexandru Tudor în fruntea CCA și a avut câteva ironii pe seama relației fostului arbitru cu Gigi Becali.

”Îi mulțumesc lui Justin, dar nu e cazul. Nu mă văd... Aceste lucruri le putea face mai demult președintele Federației. Dar dacă nu am ajuns la valoarea celor care compun comisia CCA acum...

Pentru mine e târziu! Pentru Ion (n.r. Crăciunescu) nu știu. Eu nu mai am nicio tragere de inimă. În plus, eu și Ion nu suntem doriți acolo.

Adrian Porumboiu: ”Tudor avea tot dreptul să fie la șef la CCA

Eu l-aș fi văzut un foarte bun șef la CCA pe Alexandru Tudor. Dar acum nu știu ce face. Vrea să-i ia locul lui Rasputin...Nu am idee, nu știu ce face. Merge în pelerinaj cu Gigi, foarte bine. Nu știu care duce toiagul și care duce măgarul.

Dar Tudor avea tot dreptul să fie la șef la CCA. Și-a dedicat toată viața arbitrajului”, a spus Porumboiu pentru gsp.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă