Portughezul Jose Mourinho i-a făcut un cadou scump elevului său Felix Afena-Gyan, după ce adolescentul a marcat o „dublă” pentru Roma! VIDEO

1 săptămână in urmă 9

Managerul Romei, Jose Mourinho, i-a cumpărat o pereche de încălțăminte sport scumpă ghanezului Afena-Gyan în urma unei promisiuni făcute înaintea partidei de campionat cu Genoa.

Adolescentul de 18 ani a intrat în minutul 75 al meciului de duminică din deplasare și a marcat golurile cu care capitolinii au câștigat partida cu scorul de 2-0.

Afena-Gyan, este noul fenomen descoperit de Jose Mourinho la AS Roma!

Ghanezul Afena-Gyan a marcat duminică în minutul 82 al partidei cu Genoa primul său gol în Serie A pentru Roma, la doar 7 minute după ce intrase pe teren.

El a sprintat către banca tehnică a romanilor pentru a-l îmbrățișa pe antrenorul său Jose Mourinho imediat după ce a deschis scorul din pasa lui Mkhitaryan. Misterul momentului de bucurie a fost elucidat de faimosul manager portughez.

„I-am promis o pereche de încălțăminte sport foarte scumpă dacă marchează, de 800 de euro, și el a venit să îmi amintească și să fie sigur că nu o să uit. Îmi place foarte mult sângele său rece, jocul său fizic, dar mai presus de toate modestia lui”, a declarat Mourinho pentru DAZN.

Afena-Gyan și-a continuat evoluția de senzație de duminică cu un șut imparabil de la distanță cu care a stabilit scorul final al partidei, în prelungiri, și cu care a trimis cele trei puncte de pe Luigi Ferraris în contul Romei, care a urcat până pe locul 5 în Serie A.

Mourinho și-a ținut promisiunea față de adolescentul african și i-a adus cadoul costisitor ghanezului de 18 ani în cursul zilei de luni.

Jose Mourinho buys #arthurlegacy star @ohenegyanfelix9 his favourite boots as promised.
Amazing father and son bond ♥️💪🏾#asroma #SerieA pic.twitter.com/HQCrDDjbp9

— ArthurLegacy (@ArthurLegacy) November 22, 2021

 

The post Portughezul Jose Mourinho i-a făcut un cadou scump elevului său Felix Afena-Gyan, după ce adolescentul a marcat o „dublă” pentru Roma! VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă