Portughezul Andre Villas-Boas o va părăsi pe Olympique Marseille la finalul sezonului, după ce a recunoscut că echipa sa și rezultatele sunt „oribile”!

4 săptămâni in urmă 15

Situația la Olympique Marseille a ajuns de-a dreptul șocantă, după ce antrenorul Andre Villas-Boas a recunoscut resemnat că echipa sa și rezultatele sunt „oribile”.

Fostul tehnician al cluburilor londoneze Chelsea și Tottenham admite că foarte probabil se va despărți de Marseille în iunie.

Sâmbătă, fanii au produs un adevărat cutremur în Ligue 1, după ce au atacat baza de pregătire a clubului, au dat foc și l-au agresat fizic pe unul dintre fotbaliștii echipei.

Portughezul Andre Villas-Boas este gata să o părăsească pe Olympique Marseille la finalul unui sezon de coșmar: „Locul are nevoie de o curățenie totală”

Speculațiile legate de viitorul tehnicianului lusitan Andre Villas-Boas au început să apară după ce oferta pentru un nou contract a întârziat să apară. Actuala înțelegere a portughezului cu cei de la Olympique Marseille urmează să expire în această vară.

Sezonul trecut a fost unul de vis pentru Marseille și Andre Villas-Boas, după ce echipa a terminat pe locul al 2-lea al clasamentului din Ligue 1 și a obținut biletele pentru UEFA Champions League.

Acum, însă, echipa antrenată de lusitan are un sezon dezastruos în al doilea an cu antrenorul la cârmă, după ce a fost eliminată prematur din Champions League și în prezent se află doar pe locul 6 în Ligue 1.

Villas-Boas a recunoscut, vineri, că în cazul în care situația echipei nu se va îmbunătăți drastic în următoarele luni, o ofertă pentru extinderea contractului său este puțin probabilă.

Portughezul a declarat: „Se pare că acesta este finalul. Cred că se va termina totul în iunie. Eu nu cer nimic pentru că dacă ne uităm unde suntem nu ar fi corect. Și cred că toată lumea este de acord cu asta. Nu văd o prelungire care s-ar materializa. Suntem la 13 puncte de vârf”.

Villas-Boas recunoaște că este nevoie de o adevărată „revoluție” la Marseille: „Locul acesta are nevoie de o curățenie totală, inclusiv eu, doar dacă nu reușesc 10 victorii la rând. Dar eu sunt responsabil pentru rezultate și în acest moment acestea sunt oribile”.

Marseille are 3 înfrângeri consecutive și ar fi trebuit să primească, sâmbătă, pe teren propriu, vizita celor de la Rennes. Meciul a fost însă amânat după ce ultrașii furioși ai lui Marseille au luat cu asalt baza de antrenament „Robert Louis-Dreyfus”, au incendiat locul și au atacat un fotbalist.

The post Portughezul Andre Villas-Boas o va părăsi pe Olympique Marseille la finalul sezonului, după ce a recunoscut că echipa sa și rezultatele sunt „oribile”! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă