Portretul lui Valentin Gheorghe, primul fotbalist cerut de Edi Iordănescu la FCSB. Ce defecte are mijlocașul

1 lună in urmă 26

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Mijlocașul de bandă, care a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice, este dorit de Edi Iordănescu la FCSB, iar negocierile dintre clubul lui Gigi Becali și Astra au fost demarate deja, dar sunt departe de a fi încheiate.

Portretul lui Valentin Gheorghe, primul fotbalist cerut de Edi Iordănescu la FCSB

Eugen Neagoe îl cunoaște de aproape pe Valentin Gheorghe de sezonul trecut, când cei doi au colaborat la Astra, și a prezentat un scurt portret al fotbalistului, căruia i-a evidențiat calitățile, dar i-a și semnalat defectele.

Vali este un jucător tânăr, are 24 de ani. Este un jucător cu calități foarte bine. Are viteză foarte bună, poate să-și elimine adversarul cu ușurință. Nu are o forță deosebită și nici nu-și folosește piciorul stâng.

Nu-i va fi ușor, el dă cel mai bun randament în partea stângă, iar acolo FCSB are jucători valoroși. Sunt Octavian Popescu, Florinel Coman, Tănase, care poate juca și el acolo”, a declarat Eugen Neagoe, la emisiunea Liga Digisport.

Valentin Gheorghe, înlocuitor pentru Florinel Coman

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Valentin Gheorghe, fotbalist care s-a aflat și pe lista celor de la Universitatea Craiova, este dorit de FCSB și pentru a acoperi poziția lăsată vacantă în echipă de Florinel Coman.

Titular în mod normal în banda stângă a atacului, unde joacă cel mai des și Valentin Gheorghe, Florinel Coman s-a accidentat în a doua parte a meciului cu Sepsi, încheiat 1-1 la debutul lui Edi Iordănescu pe banca ”roș-albaștrilor”, și va sta departe de gazon aproximativ trei luni.

Etichete: edi iordanescu , eugen neagoe , transferuri fcsb , valentin gheorghe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă