Porto - Juventus 2-1. Lusitanii, letali în startul reprizelor + seară tăcută pentru starul Cristiano Ronaldo

1 lună in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Porto - Juventus 2-1. Seară tăcută pentru Ronaldo, într-un meci în care lusitanii au lovit în startul reprizelor

Meciul a început groaznic pentru Juventus. În primul minut al jocului, Bentancur a trimis greșit propriului portar, iar iranianul Mehdi Taremi, pe fază, a împins mingea în plasă.

Italienii au încercat să revină pe tabelă, însă acțiunile lor n-au creat pericol la poarta lusitanilor. La începutul reprizei secunde, scenariul din startul partidei s-a repetat.

Manafa a pătruns vertiginos pe partea dreaptă, i-a centrat lui Marega, care a finalizat fără emoții. Apărarea torinezilor, deși la post din punct de vedere numeric, nu a putut decât să admire combinația celor de la Porto.

Formația lui Pirlo a revenit în joc în minutul 82. Rabiot a centrat în careu, mingea a ajuns la Federico Chiesa, care a finalizat elegant, fără șanse pentru portarul portughez.

În ciuda unui ”forcing” de final, Juventus nu a reușit să restabilească egalitatea. Cu un Cristiano Ronaldo departe de zilele sale bune, italienii au ieșit învinși de pe Estadio do Dragao, însă golul marcat în deplasare le permite să spere că vor întoarce soarta calificării în retur.

Rezumat Porto vs. Juventus 2-1:

Etichete: cristiano ronaldo , champions league , porto - juventus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă