Portarul Roland Niczuly pune presiune pe noul antrenor al lui Sepsi, Cristiano Bergodi, după meciul cu CFR Cluj: „Sper să găsească o soluție!”

1 lună in urmă 20

Roland Niczuly, portarul în vârstă de 26 de ani al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit după eșecul cu CFR Cluj și a încercat să explice pasa proastă prin care trece echipa sa.

CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga 1 și ardelenii s-au impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Bouhenna, în minutul 24, respectiv Culio, în minutul 53. Campioana a încheiat partida în inferioritate numerică, după cartonașul roșu încasat de către Bordeianu, în minutul 80.

Roland Niczuly a apărat penalty-ul executat de către Culio, însă a respins până la veteranul lui CFR Cluj, care a trimis în cele din urmă mingea în poartă.

Portarul Roland Niczuly pune presiune pe noul antrenor al lui Sepsi, Cristiano Bergodi, după meciul cu CFR Cluj

Portarul a recunoscut că a fost frustrantă pentru el acea fază, însă a vorbit și despre problemele din atac. Acesta își pune speranțele în noul antrenor al lui Sepsi, italianul Cristiano Bergodi.

„Din păcate, nu reușim să ieșim din pasa asta foarte proastă. N-am mai reușit să câștigăm din prima etapă, nu știu ce se întâmplă. Nu știu ce se întâmplă în ultimii 30 de metri, nu scriem, nu ajugem la poartă. Sper ca Mister să găsească o soluție să ieșim din pasa asta proastă. Ne-am făcut mari speranțe și pentru acest sezon, dar din păcate nu ne-a ieșit ceea ce ne-am propus.

Pentru un portar e frustrant când reușește să pareze un penalty și după tot atacantul respectiv reușește să urmărească mingea și să o bage în poartă. Nu putem să dăm vina pe neșansă, trebuie să muncim în continuare.

Mă bucur că sunt în aria lărgită (n.r. a convocărilor la echipa națională), dar trebuie să ne ajutăm unul pe altul, să urcăm în clasament și să avem evoluții cât mai bune toți cei de pe teren”, a spus Roland Niczuly, la flash-interviurile de după meci.

The post Portarul Roland Niczuly pune presiune pe noul antrenor al lui Sepsi, Cristiano Bergodi, după meciul cu CFR Cluj: „Sper să găsească o soluție!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă