Portarul Plamen Iliev, sfătuit să plece de urgență de la Dinamo: „Cu siguranță ar intra din nou în vederile naționalei Bulgariei!”

2 săptămâni in urmă 21

Portarul Plamen Iliev este sfătuit de presa din țara vecină să plece de urgență de la Dinamo pentru a intra din nou în vederile selecționerului echipei naționale a Bulgariei.

Plamen Iliev are 19 meciuri jucate pentru reprezentativa Bulgariei, ale cărei buturi le-a apărat ultima oară în urmă cu aproape un an, când Italia s-a impus cu 2-0 în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Pe 28 martie 2021, Andrea Belotti și Manuel Locatelli l-au învins pe actualul goal-keeper al „câinilor”, care după încă un meci în care a luat loc pe banca de rezerve a pierdut contactul cu reprezentativa țării vecine.

Jurnaliștii bulgari spun acum că fotbalistul în vârstă de 30 de ani este în continuare o soluție pentru echipa națională, dar că trebuie să plece de urgență de la penultima clasată în Liga 1 pentru a avea din nou șansa de a i se cânta imnul.

Plamen Iliev, sfătuit să plece de la Dinamo

Plamen Iliev a fost la un pas să plece de la Dinamo, dar lucrurile s-au schimbat după ce Flavius Stoican l-a înlocuit pe Mircea Rednic pe banca bucureștenilor. Noul tehnician al „câinilor” a anunțat conducerea să nu îi rezilieze contractul portarului deoarece vrea să se bazeze pe el și în a doua parte a sezonului.

Jurnaliștii bulgari de la Top Sport i-au trecut în revistă pe cei mai valoroși portari pe care îi au, iar despre Plamen Iliev au spus că are în continuare șanse de a juca pentru echipa națională, însă numai dacă o va părăsi pe Dinamo.

„Uitat de mulți, dar cu o clasă incontestabilă, este Plamen Iliev. «Tigrul» a strălucit la Levski, apoi a avut parte de mult succes la Ludogorets. Are 19 meciuri pentru Bulgaria, de-a lungul cărora a avut prestații foarte bune. Sigur că există și eșecuri, cum ar fi înfrângerea cu 6-0 suferită în fața Angliei, dar nimeni nu poate nega că el este portarul cu cele mai bune reflexe din țara noastră atunci când vine vorba despre șuturi de la mică distanță.

Pentru moment, Iliev are probleme la românii de la Dinamo București, iar un transfer la alt club cu siguranță îl va face să revină pe lista portarilor care pot apăra poarta echipei naționale”, a notat Top Sport.

The post Portarul Plamen Iliev, sfătuit să plece de urgență de la Dinamo: „Cu siguranță ar intra din nou în vederile naționalei Bulgariei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă